Iklan Chord Kunci Gitar

Pengagum Rahasia - Pendhoza

Kunci Gitar Pengagum Rahasia - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Pengagum Rahasia Pendhoza

Intro : G D/F# Em D G D/F# Em D G Verse : G D/F# Tratapan atiku naliko Em D Koe liwat ning ngarepe mata C Bm Rasa iki dadi ra karuan A D Nyawang koe sing ayu tenan G D/F# Saben bengi kegowo ngimpi Em D Esemmu sing manis ngayemke ati C Bm Gawe aku pengen kenal koe A/C# D Muga durung ono sing due F G Aku salah menduga Em Am Ternyata kau ada yang punya F G Seketika aku kecewa E Ku pilih saja Am G Jadi pengagum rahasia Chorus : F G Bola-bali aku mung iso nyawang C G/B Am Soyo ngawur iki dadi rasa sayang F G Pengen cedak nanging aku malah wedi E Am G Merga kowe wis ono sing nduweni F G Kudu piye yen wis ngene kahanane C G/B Am Soyo suwe roso ku mung kanggo awake F G Tekan kapan anggonku sing ngrasakke E Am G Mending ndonga sesuk aku jodone kae F G Kebacut kedanan aku karo esemmu C G/B Am Bingung piye carane mendapatkan dirimu F G Sadar diri ning matamu aku iki sopo C Koyo cebol nggayuh lintang C Sing raiso nyata F G Pancen kenyataan kadang marai loro C G/B Am Opo dasar aku iki sing ratau ngoco F Yo mung iso nyawang G Koe nggone wong liyo C Bakal tak tresnani nganti tekane tuo F G Aku salah menduga Em Am Ternyata kau ada yang punya F G Seketika aku kecewa E Ku pilih saja Am G Jadi pengagum rahasia Chorus : F G Bola-bali aku mung iso nyawang C G/B Am Soyo ngawur iki dadi rasa sayang F G Pengen cedak nanging aku malah wedi E Am G Merga kowe wis ono sing nduweni F G Kudu piye yen wis ngene kahanane C G/B Am Soyo suwe roso ku mung kanggo awake F G Tekan kapan anggonku sing ngrasakke E Am Mending ndonga sesuk aku jodone kae Interlude : F G Em Am F G C F G Em Am F G C Chorus : F G Bola-bali aku mung iso nyawang C G/B Am Soyo ngawur iki dadi rasa sayang F G Pengen cedak nanging aku malah wedi E Am G Merga kowe wis ono sing nduweni Am-Am-G-F G Kudu piye yen wis ngene kahanane C G/B Am Soyo suwe roso ku mung kanggo awake F G Tekan kapan anggonku sing ngrasakke E Am Mending ndonga sesuk aku jodone kae F G Bola-bali aku mung iso nyawang C G/B Am Soyo ngawur iki dadi rasa sayang F G Pengen cedak nanging aku malah wedi E Am G Merga kowe wis ono sing nduweni F G Kudu piye yen wis ngene kahanane C G/B Am Soyo suwe roso ku mung kanggo awake F G Tekan kapan anggonku sing ngrasakke E Am Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Lirik Lagu Pengagum Rahasia Pendhoza

Verse : Tratapan atiku naliko Koe liwat ning ngarepe mata Rasa iki dadi ra karuan Nyawang koe sing ayu tenan Saben bengi kegowo ngimpi Esemmu sing manis ngayemke ati Gawe aku pengen kenal koe Muga durung ono sing due Aku salah menduga Ternyata kau ada yang punya Seketika aku kecewa Ku pilih saja Jadi pengagum rahasia Chorus : Bola-bali aku mung iso nyawang Soyo ngawur iki dadi rasa sayang Pengen cedak nanging aku malah wedi Merga kowe wis ono sing nduweni Kudu piye yen wis ngene kahanane Soyo suwe roso ku mung kanggo awake Tekan kapan anggonku sing ngrasakke Mending ndonga sesuk aku jodone kae Kebacut kedanan aku karo esemmu Bingung piye carane mendapatkan dirimu Sadar diri ning matamu aku iki sopo Koyo cebol nggayuh lintang Sing raiso nyata Pancen kenyataan kadang marai loro Opo dasar aku iki sing ratau ngoco Yo mung iso nyawang Koe nggone wong liyo Bakal tak tresnani nganti tekane tuo Aku salah menduga Ternyata kau ada yang punya Seketika aku kecewa Ku pilih saja Jadi pengagum rahasia Chorus : Bola-bali aku mung iso nyawang Soyo ngawur iki dadi rasa sayang Pengen cedak nanging aku malah wedi Merga kowe wis ono sing nduweni Kudu piye yen wis ngene kahanane Soyo suwe roso ku mung kanggo awake Tekan kapan anggonku sing ngrasakke Mending ndonga sesuk aku jodone kae Interlude Chorus : Bola-bali aku mung iso nyawang Soyo ngawur iki dadi rasa sayang Pengen cedak nanging aku malah wedi Merga kowe wis ono sing nduweni Kudu piye yen wis ngene kahanane Soyo suwe roso ku mung kanggo awake Tekan kapan anggonku sing ngrasakke Mending ndonga sesuk aku jodone kae Bola-bali aku mung iso nyawang Soyo ngawur iki dadi rasa sayang Pengen cedak nanging aku malah wedi Merga kowe wis ono sing nduweni Kudu piye yen wis ngene kahanane Soyo suwe roso ku mung kanggo awake Tekan kapan anggonku sing ngrasakke Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Video Youtube Pengagum Rahasia Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru