Iklan Chord Kunci Gitar

Ulat Peteng - Pendhoza

Kunci Gitar Ulat Peteng - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Ulat Peteng Pendhoza

Intro : G D C D G Verse : G Ayo ngguyu sing sumringah D Ojo gawe atimu susah C G D Jelasno to karepmu ojo mecucu G Ora tau iso ngguyu D Opo meneh mesem ro aku C Ulat peteng sak bendina G D Kui sing tak tompo G Saben dolan karo koe D Stelmu rupo mbesengut C D G Opo duwe masalah ning ngomah G Tak takoni ra dijawab D Di guyoni malah nesu C D G Opo pancen genah due masalah C G Ojo ngaca rupamu ning banyu butheg C D Ben rumangsa sliramu mung gawe bunek Chorus : G Ayo ngguyu sing sumringah D Ojo gawe atimu susah C G D Jelasno to karepmu ojo mecucu G Ora tau iso ngguyu D Opo meneh mesem ro aku C Ulat peteng sak bendina G D Kui sing tak tompo G Koe kok mbingungke aku G Gawe aku serba keliru D Opo aku due salah D Omongo ora masalah C Yen kui mung mergo luwe D Ayo koe tak jajakke G Ameh njaluk opo wae G Yo wis mesti tak tukokke Interlude : G D C D G G Saiki piye karepe D Tak manut koe dalane C Supaya iso bareng-bareng G D Sak lawase.. G Yen koe ngene (aku yo melu ngene) D Yen koe ngono (aku yo melu ngono) C D G Sing penting tentrem adem ayem uripe Chorus : G Ayo ngguyu sing sumringah D Ojo gawe atimu susah C G D Jelasno to karepmu ojo mecucu G Ora tau iso ngguyu D Opo meneh mesem ro aku C Ulat peteng sak bendina G D Kui sing tak tompo G Ayo ngguyu sing sumringah D Ojo gawe atimu susah C G D Jelasno to karepmu ojo mecucu G Ora tau iso ngguyu D Opo meneh mesem ro aku C Ulat peteng sak bendina G D Kui sing tak tompo G Sing tak tompo

Lirik Lagu Ulat Peteng Pendhoza

Verse : Ayo ngguyu sing sumringah Ojo gawe atimu susah Jelasno to karepmu ojo mecucu Ora tau iso ngguyu Opo meneh mesem ro aku Ulat peteng sak bendina Kui sing tak tompo Saben dolan karo koe Stelmu rupo mbesengut Opo duwe masalah ning ngomah Tak takoni ra dijawab Di guyoni malah nesu Opo pancen genah due masalah Ojo ngaca rupamu ning banyu butheg Ben rumangsa sliramu mung gawe bunek Chorus : Ayo ngguyu sing sumringah Ojo gawe atimu susah Jelasno to karepmu ojo mecucu Ora tau iso ngguyu Opo meneh mesem ro aku Ulat peteng sak bendina Kui sing tak tompo Koe kok mbingungke aku Gawe aku serba keliru Opo aku due salah Omongo ora masalah Yen kui mung mergo luwe Ayo koe tak jajakke Ameh njaluk opo wae Yo wis mesti tak tukokke Interlude Saiki piye karepe Tak manut koe dalane Supaya iso bareng-bareng Sak lawase.. Yen koe ngene (aku yo melu ngene) Yen koe ngono (aku yo melu ngono) Sing penting tentrem adem ayem uripe Chorus : Ayo ngguyu sing sumringah Ojo gawe atimu susah Jelasno to karepmu ojo mecucu Ora tau iso ngguyu Opo meneh mesem ro aku Ulat peteng sak bendina Kui sing tak tompo Ayo ngguyu sing sumringah Ojo gawe atimu susah Jelasno to karepmu ojo mecucu Ora tau iso ngguyu Opo meneh mesem ro aku Ulat peteng sak bendina Kui sing tak tompo Sing tak tompo

Video Youtube Ulat Peteng Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru