Aku Cah Kerjo - Pendhoza

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Aku Cah Kerjo
Pendhoza

Intro :
C  G  Am  Em
F  C  G  G

Verse :
C                  G
Bebasan nunggu mongso rendeng
Am                 Em
Anggongku le ngenteni koe
    F     C      F        G
Wes ono sesasi genep dino iki

C                     G 
Mas yen pancen tresno ku iki
Am                  Em
Mbo.. anggep ra ono gunane
 F       C        F      G
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Chorus :
C                 G
Dek lunga ku ra kekes cidro
 Am               Em
Aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
Dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
Langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
Yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
Kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
Aku ra neng endi endi
    F             G       C
Aku lungo amung nggolek rejeki

Rapp :
C
  Pangapurane awakku ra tau nyanding
     G
Sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
             Am
Ora nduwe wektu
                 Am
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Em
Nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
          F
Golek rejeki, dongakno lakuku
                 C
Ngayahi kewajibanku
                 C
Senajan abot kanggomu nanging
          G                G
Kuatno atimu, wes dadi kahanan
                 G
Aku lungo adoh paran
            G
Ora bakal kelegan
                   C
Nyanding wedokan liyan

Chorus :
C                 G
Dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
Aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
Dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
Langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Rapp :
C
  Ojo keloro-loro
                 G
Lungaku ra keget cidro
              G
Opo meneh nganti mikir
            Am
Aku wes ora tresno
                  Am
Yo mung kowe sing tansah
                 Em
Ono neng njero dodo
               Em
Ra ono trensno liyo
                 F
Mergo aku tansah setio
             F
Kudu percoyo tresnaku
              C
Iki mung siji kowe
             C
Wani sumpah mati
                  G
Neng ati ra ono liyane
               G
Janjiku tak buktekke
                G
Ora mung ono lambe
                 G
Tunggunen baliku bebrayan
               C
Tekane sak lawase

Chorus :
C                 G
Dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
Aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
Dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
Langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
Yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
Kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
Aku ra neng endi endi
    F             G       C
Aku lungo amung nggolek rejeki

Rapp :
C
  Anggonku ngabari
                  G
Yo mung lewat bbm-an
               G
Kadang sinyal angel
                 Am
Marai dadi penghalang
               Am
Neng yo kudu sabar,
                  Em
Ora usah nggo nesunan
               Em
Mergo trenso kui
                 F
Mestine akeh pacoban
                 F
Sing tak jaluk kowe
                   C
Ojo nganti ilang roso
              C
Senajan aku kerep
                  G
Gawe gelo lan kuciwo
            G
Jembarno atimu
                   G
Sak jembare laut samudro
              G
Kowe kudu ngerti
                C
Yen aku iki cah kerjo

C                   G
Mas yen pancen kuwi karepmu
 Am                  Em
Aku yo mung tansah biso nunggu
F           C             G    G
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

C                 G
Mas nadyan kowe lungo kerjo
     Am               Em
Sing tak jaluk kowe tetep setio
F             C           G
Ojo nganti ke gudo wanito liyo

    F      G              C
Sabaro aku yo mung cah kerjo
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo
Pendhoza

Verse :
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni koe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresno ku iki
Mbo.. anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Chorus :
Dek lunga ku ra kekes cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresna ku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi
Aku ra neng endi endi
Aku lungo amung nggolek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding
Sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
Ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
Golek rejeki, dongakno lakuku
Ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging
Kuatno atimu, wes dadi kahanan
Aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan
Nyanding wedokan liyan

Chorus :
Dek lunga ku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresna ku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro
Lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir
Aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah
Ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo
Mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnaku
Iki mung siji kowe
Wani sumpah mati
Neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke
Ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan
Tekane sak lawase

Chorus :
Dek lunga ku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresna ku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi
Aku ra neng endi endi
Aku lungo amung nggolek rejeki

Anggonku ngabari
Yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel
Marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar,
Ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui
Mestine akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe
Ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep
Gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu
Sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti
Yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti ke gudo wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo