Iklan Chord Kunci Gitar

Pokemon (Pokoke Move On) - Pendhoza

Kunci Gitar Pokemon (Pokoke Move On) - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Pokemon (Pokoke Move On) Pendhoza

Intro : C G Am Em F C Dm G Verse : C G Mas aku njaluk F C Sing gede pangapuramu Am Em F G Sejatine aku isih tresno awakmu C G F C Tak akoni pancene aku sing kleru Am Em Ojo lungo kangmas F G Pancen aku sing salah C Cukup semene wae G Anggonku ngrasakke F Ngrasake sliramu C Sing malah soyo nyepeleke Am Jare tresno aku Em Lha kok aku mbok sio-sio F Polah sak penakmu G Gawe atiku tambah gelo C Kangmas dudu maksudku G Gawe gelo atimu F Pancen iki salahku, C Aku sing ninggal awakmu Am Netes eluh iki Em Mergo kangen marang kowe F Opo kowe ngrasakke G Opo sing tak rasakke Chorus : C G Duh dek aku wes lali Am Nyambung katresnan ro kowe Em Aku wes ora wani F Opo meneh baleni C Gandengan koyo wingi Dm G Sorr aku ora sudi C G Aduh dek aku wes loro Am Em Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo F Ketimbang aku kejeron C Mendingan aku move on Dm G C Move on.. pokoke move on Interlude : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C C G Ati iki isih tresno marang sliramu F C Jembarno pangapuramu kanggo awakku Am Em Senajan dirimu bacut cidro lan kejeron F Kangmas mbok balio G Neng aku kowe ojo move on C Neng ati rasane G Nyesek soyo tenanan F Anggonku ngrasakke C Nganti koyo uwong edan Am Saben bengi nyawang potomu Em Dadi kelingan F Nalikane aku ro kowe G Poto selfie bebarengan F G C G Am Getun ati iki yen uwes ngapusi F G C G Am Salahmu dewe mergo kowe sing njalari F G C G Am Pancen salah tak akoni aku salah F Uwes nggawe loro G C Wes nggawe uripku bubrah Chorus : C G Duh dek aku wes lali Am Nyambung katresnan ro kowe Em Aku wes ora wani F Opo meneh baleni C Gandengan koyo wingi Dm G Sorry aku ora sudi C G Aduh dek aku wes loro Am Em Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo F Ketimbang aku kejeron C Mendingan aku move on Dm G C Move on.. pokoke move on C G Duh dek aku wes lali Am Nyambung katresnan ro kowe Em Aku wes ora wani F Opo meneh baleni C Gandengan koyo wingi Dm G Sorry.. aku ora sudi C G Aduh dek aku wes loro Am Em Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo F Ketimbang aku kejeron C Mendingan aku move on Dm G C Move on.. pokoke move on Ending : C

Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) Pendhoza

Verse : Mas aku njaluk Sing gede pangapuramu Sejatine aku isih tresno awakmu Tak akoni pancene aku sing kleru Ojo lungo kangmas Pancen aku sing salah Cukup semene wae Anggonku ngrasakke Ngrasake sliramu Sing malah soyo nyepeleke Jare tresno aku Lha kok aku mbok sio-sio Polah sak penakmu Gawe atiku tambah gelo Kangmas dudu maksudku Gawe gelo atimu Pancen iki salahku, Aku sing ninggal awakmu Netes eluh iki Mergo kangen marang kowe Opo kowe ngrasakke Opo sing tak rasakke Chorus : Duh dek aku wes lali Nyambung katresnan ro kowe Aku wes ora wani Opo meneh baleni Gandengan koyo wingi Sorr aku ora sudi Aduh dek aku wes loro Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo Ketimbang aku kejeron Mendingan aku move on Move on.. pokoke move on Interlude Ati iki isih tresno marang sliramu Jembarno pangapuramu kanggo awakku Senajan dirimu bacut cidro lan kejeron Kangmas mbok balio Neng aku kowe ojo move on Neng ati rasane Nyesek soyo tenanan Anggonku ngrasakke Nganti koyo uwong edan Saben bengi nyawang potomu Dadi kelingan Nalikane aku ro kowe Poto selfie bebarengan Getun ati iki yen uwes ngapusi Salahmu dewe mergo kowe sing njalari Pancen salah tak akoni aku salah Uwes nggawe loro Wes nggawe uripku bubrah Chorus : Duh dek aku wes lali Nyambung katresnan ro kowe Aku wes ora wani Opo meneh baleni Gandengan koyo wingi Sorry aku ora sudi Aduh dek aku wes loro Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo Ketimbang aku kejeron Mendingan aku move on Move on.. pokoke move on Duh dek aku wes lali Nyambung katresnan ro kowe Aku wes ora wani Opo meneh baleni Gandengan koyo wingi Sorry.. aku ora sudi Aduh dek aku wes loro Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo Ketimbang aku kejeron Mendingan aku move on Move on.. pokoke move on

Video Youtube Pokemon (Pokoke Move On) Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru