Iklan Chord Kunci Gitar

Prau Layar - Nella Kharisma

Kunci Gitar Prau Layar - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Prau Layar Nella Kharisma

Intro : Am Am Bb Am Am Am Bb Am Am E Verse : Am Yok konco ning gisik gembiro Bb C Am Alerap lerap banyune segoro Am Angliak numpak prau layar Bb C Am Ing dino minggu keh pariwisoto Am Alon praune wis nengah Bb Byak, byuk, byak banyu binelah Am Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu Am Ngilangake roso lungkrah lesu E Am Adhek njawil mas, jebul wis sore Bb C Am Witing kelopo katon ngawe-awe Bb Prayogane becik bali wae Am Dene sesuk esuk Am Tumandang nyambut gawe Interlude : Am E Am Yok konco ning gisik gembiro Bb C Am Alerap lerap banyune segoro Am Angliak numpak prau layar Bb C Am Ing dino minggu keh pariwisoto Am Alon praune wis nengah Bb Byak, byuk, byak banyu binelah Am Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu Am Ngilangake roso lungkrah lesu E Am Adhek njawil mas, jebul wis sore Bb C Am Witing kelopo katon ngawe-awe Bb Prayogane becik bali wae Am Dene sesuk esuk Am Tumandang nyambut gawe

Lirik Lagu Prau Layar Nella Kharisma

Verse : Yok konco ning gisik gembiro Alerap lerap banyune segoro Angliak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto Alon praune wis nengah Byak, byuk, byak banyu binelah Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu Ngilangake roso lungkrah lesu Adhek njawil mas, jebul wis sore Witing kelopo katon ngawe-awe Prayogane becik bali wae Dene sesuk esuk Tumandang nyambut gawe Interlude Yok konco ning gisik gembiro Alerap lerap banyune segoro Angliak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto Alon praune wis nengah Byak, byuk, byak banyu binelah Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu Ngilangake roso lungkrah lesu Adhek njawil mas, jebul wis sore Witing kelopo katon ngawe-awe Prayogane becik bali wae Dene sesuk esuk Tumandang nyambut gawe

Video Youtube Prau Layar Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru