Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Tegel - Pendhoza

Kunci Gitar Konco Tegel - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Tegel Pendhoza

Verse : Em C Pancene kowe kuwi konco kentel D Nanging ngopo bojoku Bm Tok sleding sleding sleding tekel Chorus : Em C Pancene kowe kuwi konco kentel D Bm Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Em C Ora mikir yen aku seneng tenanan D Bm Lha kok kowe sing kedanan Em Jur mbok pangan di belakang C Tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku D Hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu Bm Ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik Em Opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek C Wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu D Kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu Bm Dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki Em Jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti Chorus : Em C Pancene kowe kuwi konco kentel D Bm Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Em C Ora mikir yen aku seneng tenanan D Bm Lha kok kowe sing kedanan Em Jur mbok pangan di belakang Em Yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe C Aku ra popo kowe karo koncoku dewe D Tetep sante senadyan ati iki loro rasane Bm Rasah sambat rasah susah kudu kuat atine Em Mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis C Senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris D Yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis Bm Rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis Em C Tak lilakno senadyan batin ra trimo D Bm Isaku mung misuh, kekancan saiki musuh Em C Sorry aku wes dudu koncomu maneh D Bm Mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger Chorus : Em C Pancene kowe kuwi konco kentel D Bm Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Em C Ora mikir yen aku seneng tenanan D Bm Lha kok kowe sing kedanan Em Jur mbok pangan di belakang Em C Pancene kowe kuwi konco kentel D Bm Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Em C Ora mikir yen aku seneng tenanan D Bm Lha kok kowe sing kedanan Em Jur mbok pangan di belakang

Lirik Lagu Konco Tegel Pendhoza

Pancene kowe kuwi konco kentel Nanging ngopo bojoku Tok sleding sleding sleding tekel Chorus : Pancene kowe kuwi konco kentel Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Ora mikir yen aku seneng tenanan Lha kok kowe sing kedanan Jur mbok pangan di belakang Tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku Hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu Ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik Opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek Wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu Kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu Dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki Jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti Chorus : Pancene kowe kuwi konco kentel Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Ora mikir yen aku seneng tenanan Lha kok kowe sing kedanan Jur mbok pangan di belakang Yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe Aku ra popo kowe karo koncoku dewe Tetep sante senadyan ati iki loro rasane Rasah sambat rasah susah kudu kuat atine Mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis Senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris Yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis Rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis Tak lilakno senadyan batin ra trimo Isaku mung misuh, kekancan saiki musuh Sorry aku wes dudu koncomu maneh Mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger Chorus : Pancene kowe kuwi konco kentel Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Ora mikir yen aku seneng tenanan Lha kok kowe sing kedanan Jur mbok pangan di belakang Pancene kowe kuwi konco kentel Nanging ngopo bojoku tok sleding tekel Ora mikir yen aku seneng tenanan Lha kok kowe sing kedanan Jur mbok pangan di belakang

Video Youtube Konco Tegel Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru