Iklan Chord Kunci Gitar

Bojo Galak - Pendhoza

Kunci Gitar Bojo Galak - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Bojo Galak Pendhoza

Intro : A E F#m E D A Bm E Verse : A E F#m E Wis nasipe kudu koyo ngene Bm F# E Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke C#m F# E F# Seneng muring omongane sengak D E A Kudu tak trimo bojoku pancen galak A E F#m E Sakbendino rasane ora karuan Bm F# E Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian C#m Nanging piye maneh F# Bm Atiku wes kadung tresno D E A Senajan batinku ngampet ono njero dodo Chorus : A E Yo wis ben, nduwe bojo sing galak F#m E Yo wis ben, sing omongane sengak D A Seneng nggawe aku susah D E Nanging aku wegah pisah A E Tak tompo, nganggo tulus ing ati F#m E Tak trimo, sliramu tekan saiki D A Mungkin wis dadi jodone Bm E A Snajan kahanane koyo ngene A E F#m Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki E D Kleru sitik wae aku mesti diseneni A D Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke E A Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane E F#m Yen wes ngono aku mung biso meneng E Tak jelasno malah D Mung gawe kowe sepaneng A Bm Dimatamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno E A Rumongso wes paling pinter Chorus : A E Yo wis ben, nduwe bojo sing galak F#m E Yo wis ben, sing omongane sengak D A Seneng nggawe aku susah D E Nanging aku wegah pisah A E Tak tompo, nganggo tulus ing ati F#m E Tak trimo, sliramu tekan saiki D A Mungkin wis dadi jodone Bm E A Snajan kahanane koyo ngene A E Ibarate dele sing uwis dadi tempe F#m E Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane D A Abote nduwe bojo sing galak D E Nek ra keturutan senengane mencak mencak A E Ra usah digetuni aku kudu kuat ati F#m E Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati D A Di stel kendo wae tak nikmati uripe D E A Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe D E Kuat dilakoni C#m F#m Nek ra kuat ditinggal ngopi D E A Tetep cinta, Senajan bojoku galak Interlude : A E F#m E D A D E A E F#m E D A Bm E Chorus : A E Yo wis ben, nduwe bojo sing galak F#m E Yo wis ben, sing omongane sengak D A Seneng nggawe aku susah D E Nanging aku wegah pisah A E Tak tompo, nganggo tulus ing ati F#m E Tak trimo, sliramu tekan saiki D A Mungkin wis dadi jodone Bm E A Snajan kahanane koyo ngene A E Yo wis ben, nduwe bojo sing galak F#m E Yo wis ben, sing omongane sengak D A Seneng nggawe aku susah D E Nanging aku wegah pisah A E Tak tompo, nganggo tulus ing ati F#m E Tak trimo, sliramu tekan saiki D A Mungkin wis dadi jodone Bm E A Snajan kahanane koyo ngene

Lirik Lagu Bojo Galak Pendhoza

Verse : Wis nasipe kudu koyo ngene Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke Seneng muring omongane sengak Kudu tak trimo bojoku pancen galak Sakbendino rasane ora karuan Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian Nanging piye maneh Atiku wes kadung tresno Senajan batinku ngampet ono njero dodo Chorus : Yo wis ben, nduwe bojo sing galak Yo wis ben, sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo, nganggo tulus ing ati Tak trimo, sliramu tekan saiki Mungkin wis dadi jodone Snajan kahanane koyo ngene Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki Kleru sitik wae aku mesti diseneni Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane Yen wes ngono aku mung biso meneng Tak jelasno malah Mung gawe kowe sepaneng Dimatamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno Rumongso wes paling pinter Chorus : Yo wis ben, nduwe bojo sing galak Yo wis ben, sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo, nganggo tulus ing ati Tak trimo, sliramu tekan saiki Mungkin wis dadi jodone Snajan kahanane koyo ngene Ibarate dele sing uwis dadi tempe Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane Abote nduwe bojo sing galak Nek ra keturutan senengane mencak mencak Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati Di stel kendo wae tak nikmati uripe Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe Kuat dilakoni Nek ra kuat ditinggal ngopi Tetep cinta, Senajan bojoku galak Interlude Chorus : Yo wis ben, nduwe bojo sing galak Yo wis ben, sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo, nganggo tulus ing ati Tak trimo, sliramu tekan saiki Mungkin wis dadi jodone Snajan kahanane koyo ngene Yo wis ben, nduwe bojo sing galak Yo wis ben, sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo, nganggo tulus ing ati Tak trimo, sliramu tekan saiki Mungkin wis dadi jodone Snajan kahanane koyo ngene

Video Youtube Bojo Galak Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru