Iklan Chord Kunci Gitar

Mantan Dadi Manten - Mergo Enak X Pendhoza

Kunci Gitar Mantan Dadi Manten - Mergo Enak X Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Mantan Dadi Manten Mergo Enak X Pendhoza

Intro : D A Bm A G Gm Verse : D A Bm A Tulung percoyo wae kuwi jodomu G Sing bakal ngancani uripmu A Sing bakal njogo atimu D A Bm A Aku ikhlas nompo kasunyatan iki G Sing penting bungah atimu A Sing penting suci niatmu G A Rasah tok piker getun F#m Bm Sing ono njeru atiku G Mergo kowe karo aku A Cukup dadi masa lalu Chorus : D A Tak dongakke kowe bakal Bm F#m Langgeng sak lawase G Rasah kuatir aku wis lila A Nadyan di tinggal lungo D A Tulung percoyo atiku Bm A Aku kuat nyawang sliramu G Mbiyen mantan dadi manten A D A Ning pelaminan karo wong liyo Rapp : D A Taline asmoro saiki dadi cerito Bm Anggonku duweni rasa A Kudu iso tak ilangno G Kowe sing tak tresno Jebul jodone wong liyo A Aku wis ngikhlasno Iso sabar lan nerimo G A Rasah tok piker getun F#m Bm Sing ono njeru atiku G Mergo kowe karo aku A Cukup dadi masa lalu Chorus : D A Tak dongakke kowe bakal Bm F#m Langgeng sak lawase G Rasah kuatir aku wis lila A Nadyan di tinggal lungo D A Tulung percoyo atiku Bm A Aku kuat nyawang sliramu G Mbiyen mantan dadi manten A D A Ning pelaminan karo wong liyo Rapp : D Ati wis tak tata A Mangkat undangan rabimu Bm Ora tak tangisi A Mergo wis masa laluku G Mugo kowe bahagia karo pilihanmu A Mantan dadi manten Miker kowe wis ra perlu G A Rasah tok piker getun F#m Bm Sing ono njeru atiku G Mergo kowe karo aku A Cukup dadi masa lalu Chorus : D A Tak dongakke kowe bakal Bm F#m Langgeng sak lawase G Rasah kuatir aku wis lila A Nadyan di tinggal lungo D A Tulung percoyo atiku Bm A Aku kuat nyawang sliramu G Mbiyen mantan dadi manten A D A Ning pelaminan karo wong liyo D A Tak dongakke kowe bakal Bm F#m Langgeng sak lawase G Rasah kuatir aku wis lilo A Nadyan di tinggal lungo D A Tulung percoyo atiku Bm A Aku kuat nyawang sliramu G Mbiyen mantan dadi manten A D A Ning pelaminan karo wong liyo Ending : D A Bm A G A D

Lirik Lagu Mantan Dadi Manten Mergo Enak X Pendhoza

Verse : Tulung percoyo wae kuwi jodomu Sing bakal ngancani uripmu Sing bakal njogo atimu Aku ikhlas nompo kasunyatan iki Sing penting bungah atimu Sing penting suci niatmu Rasah tok piker getun Sing ono njeru atiku Mergo kowe karo aku Cukup dadi masa lalu Chorus : Tak dongakke kowe bakal Langgeng sak lawase Rasah kuatir aku wis lila Nadyan di tinggal lungo Tulung percoyo atiku Aku kuat nyawang sliramu Mbiyen mantan dadi manten Ning pelaminan karo wong liyo Rapp : Taline asmoro saiki dadi cerito Anggonku duweni rasa Kudu iso tak ilangno Kowe sing tak tresno Jebul jodone wong liyo Aku wis ngikhlasno Iso sabar lan nerimo Rasah tok piker getun Sing ono njeru atiku Mergo kowe karo aku Cukup dadi masa lalu Chorus : Tak dongakke kowe bakal Langgeng sak lawase Rasah kuatir aku wis lila Nadyan di tinggal lungo Tulung percoyo atiku Aku kuat nyawang sliramu Mbiyen mantan dadi manten Ning pelaminan karo wong liyo Rapp : Ati wis tak tata Mangkat undangan rabimu Ora tak tangisi Mergo wis masa laluku Mugo kowe bahagia karo pilihanmu Mantan dadi manten Miker kowe wis ra perlu Rasah tok piker getun Sing ono njeru atiku Mergo kowe karo aku Cukup dadi masa lalu Chorus : Tak dongakke kowe bakal Langgeng sak lawase Rasah kuatir aku wis lila Nadyan di tinggal lungo Tulung percoyo atiku Aku kuat nyawang sliramu Mbiyen mantan dadi manten Ning pelaminan karo wong liyo Tak dongakke kowe bakal Langgeng sak lawase Rasah kuatir aku wis lilo Nadyan di tinggal lungo Tulung percoyo atiku Aku kuat nyawang sliramu Mbiyen mantan dadi manten Ning pelaminan karo wong liyo

Video Youtube Mantan Dadi Manten Mergo Enak X Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru