Iklan Chord Kunci Gitar

Mulut Sales - Pendhoza

Kunci Gitar Mulut Sales - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Mulut Sales Pendhoza

Intro : B F# E B F# Verse : B F# Dasare mulut sales, omongane luwes E Kau buat aku tertipu B Dengan omongan manismu E Aduh sayang (sayang) B Seribu sayang (seribu sayang) F# E B Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu B Uwes dadi korban aku dinggo bancaan F# Pancene kowe tegel tenan E Ra nganggo ati, ra duwe perasaan B Mbok gawe uripku iki soyo berantakan E Semua omonganmu kuwi gombal mukio B Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro F# E Getun tak roso, ra iso tak terimo B Aku tok apusi, atiku loro Chorus : B F# Dasare mulut sales, omongane luwes E Kau buat aku tertipu B Dengan omongan manismu E Aduh sayang (sayang) B Seribu sayang (seribu sayang) F# E B Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu B Bodohku iki gampang tok apusi F# Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari E Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji) B Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani E Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku B Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo F# E Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto B Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro Interlude : B F# E B E B F# E B Chorus : B F# Dasare mulut sales, omongane luwes E Kau buat aku tertipu B Dengan omongan manismu E Aduh sayang (sayang) B Seribu sayang (seribu sayang) F# E B Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu B F# Dasare mulut sales, omongane luwes E Kau buat aku tertipu B Dengan omongan manismu E Aduh sayang (sayang) B Seribu sayang (seribu sayang) F# E B Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Lirik Lagu Mulut Sales Pendhoza

Verse : Dasare mulut sales, omongane luwes Kau buat aku tertipu Dengan omongan manismu Aduh sayang (sayang) Seribu sayang (seribu sayang) Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu Uwes dadi korban aku dinggo bancaan Pancene kowe tegel tenan Ra nganggo ati, ra duwe perasaan Mbok gawe uripku iki soyo berantakan Semua omonganmu kuwi gombal mukio Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro Getun tak roso, ra iso tak terimo Aku tok apusi, atiku loro Chorus : Dasare mulut sales, omongane luwes Kau buat aku tertipu Dengan omongan manismu Aduh sayang (sayang) Seribu sayang (seribu sayang) Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu Bodohku iki gampang tok apusi Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji) Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro Interlude Chorus : Dasare mulut sales, omongane luwes Kau buat aku tertipu Dengan omongan manismu Aduh sayang (sayang) Seribu sayang (seribu sayang) Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu Dasare mulut sales, omongane luwes Kau buat aku tertipu Dengan omongan manismu Aduh sayang (sayang) Seribu sayang (seribu sayang) Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Video Youtube Mulut Sales Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru