Iklan Chord Kunci Gitar

Menyambut Lebaran - Pendhoza

Kunci Gitar Menyambut Lebaran - Pendhoza

Chord Kunci Gitar Lagu Menyambut Lebaran Pendhoza

Intro : A B G#m C#m A B E Verse : E G#m C#m Bulan ramadhan uwis teko A B E Wis kewajibane nindakke poso F#m G#m C#m Kudu iso nahan hawa lan nafsu A B E Luwih sabar mboten pareng nesu-nesu E G#m C#m Ayo podo golek ganjaran A B E Mangkat tarawih karo tadarusan A B Ojo lali zakate G#m C#m Kuwi wis kewajibane A B E Sing do lali ayo podo di elingke A B Tetep kerjo senajane poso G#m C#m Dilereni tumindak olo A B E G# Ora kroso sedelo meneh wis riyoyo Chorus : C#m B A E Alhamdulillah diparingi umur panjang A B E Iso kumpul bareng ning dino lebaran C#m B A E Podo nglebur dosa lan salam-salaman A B E Yen duwe salah mohon dimaafkan E Wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar B Mangane roti nastar, ketupat opor ayam A B E B Kabeh seneng menyambut hari kemenangan E Sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone B Ro tonggo teparone ben kelebur dosane A B E Sing mbut gawe ojo lali THR'e A B Tetep kerjo senajane poso G#m C#m Dilereni tumindak olo A B E G# Ora kroso sedelo meneh wis riyoyo Chorus : C#m B A E Alhamdulillah diparingi umur panjang A B E Iso kumpul bareng ning dino lebaran C#m B A E Podo nglebur dosa lan salam-salaman A B E G# Yen duwe salah mohon dimaafkan C#m B A E Alhamdulillah diparingi umur panjang A B E Iso kumpul bareng ning dino lebaran C#m B A E Podo nglebur dosa lan salam-salaman A B E Yen duwe salah mohon dimaafkan A B E Yen duwe salah mohon dimaafkan

Lirik Lagu Menyambut Lebaran Pendhoza

Verse : Bulan ramadhan uwis teko Wis kewajibane nindakke poso Kudu iso nahan hawa lan nafsu Luwih sabar mboten pareng nesu-nesu Ayo podo golek ganjaran Mangkat tarawih karo tadarusan Ojo lali zakate Kuwi wis kewajibane Sing do lali ayo podo di elingke Tetep kerjo senajane poso Dilereni tumindak olo Ora kroso sedelo meneh wis riyoyo Chorus : Alhamdulillah diparingi umur panjang Iso kumpul bareng ning dino lebaran Podo nglebur dosa lan salam-salaman Yen duwe salah mohon dimaafkan Wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar Mangane roti nastar, ketupat opor ayam Kabeh seneng menyambut hari kemenangan Sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone Ro tonggo teparone ben kelebur dosane Sing mbut gawe ojo lali THR'e Tetep kerjo senajane poso Dilereni tumindak olo Ora kroso sedelo meneh wis riyoyo Chorus : Alhamdulillah diparingi umur panjang Iso kumpul bareng ning dino lebaran Podo nglebur dosa lan salam-salaman Yen duwe salah mohon dimaafkan Alhamdulillah diparingi umur panjang Iso kumpul bareng ning dino lebaran Podo nglebur dosa lan salam-salaman Yen duwe salah mohon dimaafkan Yen duwe salah mohon dimaafkan

Video Youtube Menyambut Lebaran Pendhoza

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru