Iklan Chord Kunci Gitar

Kreteg Bacem - Didi Kempot

Kunci Gitar Kreteg Bacem - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Kreteg Bacem
Didi Kempot

Intro :
C  F   G  C
C  Em  G  C

Verse :
C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Interlude :
Dm  G  C  Am
Dm  G  C  C

Chorus :
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
Neng kene sing tak nggo turu

Interlude :
Dm  G  C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Rasane wis ra kuat nangis batinku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Interlude :
Dm  G  C  Am
Dm  G  C

Chorus :
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
Neng kene sing tak nggo turu

Interlude :
Dm  G  C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Ending :
Dm  G  C
Lirik Lagu Kreteg Bacem
Didi Kempot

Verse :
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Kelingan karo kowe mantan pacarku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Interlude

Chorus :
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu

Interlude

Kowe ndelek seprene ra wani metu
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Rasane wis ra kuat nangis batinku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Interlude

Chorus :
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu

Interlude

Kowe ndelek seprene ra wani metu
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Kelingan karo kowe mantan pacarku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru