Iklan Chord Kunci Gitar

Kelingan - Didi Kempot

Kunci Gitar Kelingan - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Kelingan Didi Kempot

Intro : A#m G# A#m G# F# G# A#m Verse : C# G# Opo kowe uwes ora kelingan A#m Fm Manise gulo rikolo kasmaran F# G# Aku karo kowe.. sing tau ngrasakne A#m Semene suwene C# G# Kembang tresno wangine asmoro A#m Fm Nganti kapan.. tak simpen neng dodo F# G# Ora biso ilang.. nganti selawase A#m Kowe seng tak sayang Chorus : C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Semene suwene.. semene lawase A#m Ra ketemu kowe C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Aku kangen kowe.. aku seneng kowe A#m F# G# Kangen selawase Interlude : A#m A#m F# G# C# G# Kembang tresno wangine asmoro A#m Fm Nganti kapan.. tak simpen neng dodo F# G# Ora biso ilang.. nganti selawase A#m Kowe seng tak sayang Chorus : C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Semene suwene.. semene lawase A#m Ra ketemu kowe C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Aku kangen kowe.. aku seneng kowe A#m F# Kangen selawase G# C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Semene suwene.. semene lawase A#m F# Ra ketemu kowe G# C# G# Ayang-ayangmu.. nggudo atiku A#m Fm Ra biso ilang tak sawang, ono netraku F# G# Aku kangen kowe.. aku seneng kowe A#m F# G# A#m Kangen selawase

Lirik Lagu Kelingan Didi Kempot

Verse : Opo kowe uwes ora kelingan Manise gulo rikolo kasmaran Aku karo kowe.. sing tau ngrasakne Semene suwene Kembang tresno wangine asmoro Nganti kapan.. tak simpen neng dodo Ora biso ilang.. nganti selawase Kowe seng tak sayang Chorus : Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Semene suwene.. semene lawase Ra ketemu kowe Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Aku kangen kowe.. aku seneng kowe Kangen selawase Interlude Kembang tresno wangine asmoro Nganti kapan.. tak simpen neng dodo Ora biso ilang.. nganti selawase Kowe seng tak sayang Chorus : Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Semene suwene.. semene lawase Ra ketemu kowe Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Aku kangen kowe.. aku seneng kowe Kangen selawase Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Semene suwene.. semene lawase Ra ketemu kowe Ayang-ayangmu.. nggudo atiku Ra biso ilang tak sawang, ono netraku Aku kangen kowe.. aku seneng kowe Kangen selawase

Video Youtube Kelingan Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru