Iklan Chord Kunci Gitar

Lahir Lan Bathinku - Didi Kempot

Kunci Gitar Lahir Lan Bathinku - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Lahir Lan Bathinku Didi Kempot

Intro : Em Bm C D G D Verse : G D Rungokno suaraku.. suaraning atiku C D G Cerito.. neng sliramu G D Ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu C D G Meremo neng pangkonku C D Sing nggawe nyowo.. ngerti karepku Chorus : Em Bm Aku sing wes janji.. seneng neng atimu C D G D Lahir.. lan bathinku Em Bm Aku sing wes janji.. ngancani sliramu C D G Nganti.. sak matiku G D Yen sliramu ngerti.. sumpahing atiku C D G Nyowoku.. nggo sliramu C D Sing nggawe nyowo.. ngerti karepku Chorus : Em Bm Aku sing wes janji.. seneng neng atimu C D G D Lahir.. lan bathinku Em Bm Aku sing wes janji.. ngancani sliramu C D G Nganti.. sak matiku Interlude : Em Am D G B C D G Em Bm (Aku sing wes janji.. seneng neng atimu) C D G D (Lahir.. lan bathinku..) Em Bm (Aku sing wis janji.. ngancani uripmu) C D G (Nganti.. sak matiku..) Chorus : Em Bm Aku sing wes janji.. seneng neng atimu C D G D Lahir.. lan bathinku Em Bm Aku sing wes janji.. ngancani sliramu C D G Nganti.. sak matiku C D G Nganti.. sak matiku

Lirik Lagu Lahir Lan Bathinku Didi Kempot

Verse : Rungokno suaraku.. suaraning atiku Cerito.. neng sliramu Ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu Meremo neng pangkonku Sing nggawe nyowo.. ngerti karepku Chorus : Aku sing wes janji.. seneng neng atimu Lahir.. lan bathinku Aku sing wes janji.. ngancani sliramu Nganti.. sak matiku Yen sliramu ngerti.. sumpahing atiku Nyowoku.. nggo sliramu Sing nggawe nyowo.. ngerti karepku Chorus : Aku sing wes janji.. seneng neng atimu Lahir.. lan bathinku Aku sing wes janji.. ngancani sliramu Nganti.. sak matiku Interlude (Aku sing wes janji.. seneng neng atimu) (Lahir.. lan bathinku..) (Aku sing wis janji.. ngancani uripmu) (Nganti.. sak matiku..) Chorus : Aku sing wes janji.. seneng neng atimu Lahir.. lan bathinku Aku sing wes janji.. ngancani sliramu Nganti.. sak matiku Nganti.. sak matiku

Video Youtube Lahir Lan Bathinku Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru