Iklan Chord Kunci Gitar

Lintang Ati - Nella Kharisma

Kunci Gitar Lintang Ati - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Lintang Ati Nella Kharisma

Intro : C Em F G C Dm Am F G C Verse : C Lintang sing ono ing wengi Em Gawe kangen ati F G C Ati sing tansah nandang kasmaran iki Dm Am Endahe esemmu gawe bungahe atiku F G Mung sliramu pepujane atiku C Ning awang katon netramu Em Ing saben wengiku F G C Keroso ing sumilire angin dalu Dm Sliramu duh kang mas Am Sing dadi memanik'e kalbu F G Mung sliramu sing ono neng atiku C Aku tresno sliramu Interlude : F G C Chorus : Am Em Neng angin tak titepne F C Roso kangen marang sliramu F C Nadyan batin pengen ketemu Dm G Amung biso nyawang fotomu Am Em Abote mendem kangen F C Kangen sing neng njero dodoku F C Gedine roso tresno iki Dm G C Amung tak simpen neng njero ati Interlude : C Em F G C Dm Em F G C C Lintang sing ono ing wengi Em Gawe kangen ati F G C Ati sing tansah nandang kasmaran iki Dm Am Endahe esemmu gawe bungahe atiku F G Mung sliramu pepujane atiku C Ning awang katon netramu Em Ing saben wengiku F G C Keroso ing sumilire angin dalu Dm Sliramu duh kang mas Am Sing dadi memanik'e kalbu F G Mung sliramu sing ono neng atiku C Aku tresno sliramu Interlude : F G C Chorus : Am Em Neng angin tak titepne F C Roso kangen marang sliramu F C Nadyan batin pengen ketemu Dm G Amung biso nyawang fotomu Am Em Abote mendem kangen F C Kangen sing neng njero dodoku F C Gedine roso tresno iki Dm G Amung tak simpen ning njero ati Am Em Neng angin tak titepne F C Roso kangen marang sliramu F C Nadyan batin pengen ketemu Dm G Amung biso nyawang fotomu Am Em Abote mendem kangen F C Kangen sing neng njero dodoku F C Gedine roso tresno iki Dm G C Amung tak simpen neng njero ati

Lirik Lagu Lintang Ati Nella Kharisma

Verse : Lintang sing ono ing wengi Gawe kangen ati Ati sing tansah nandang kasmaran iki Endahe esemmu gawe bungahe atiku Mung sliramu pepujane atiku Ning awang katon netramu Ing saben wengiku Keroso ing sumilire angin dalu Sliramu duh kang mas Sing dadi memanik'e kalbu Mung sliramu sing ono neng atiku Aku tresno sliramu Interlude Chorus : Neng angin tak titepne Roso kangen marang sliramu Nadyan batin pengen ketemu Amung biso nyawang fotomu Abote mendem kangen Kangen sing neng njero dodoku Gedine roso tresno iki Amung tak simpen neng njero ati Interlude Lintang sing ono ing wengi Gawe kangen ati Ati sing tansah nandang kasmaran iki Endahe esemmu gawe bungahe atiku Mung sliramu pepujane atiku Ning awang katon netramu Ing saben wengiku Keroso ing sumilire angin dalu Sliramu duh kang mas Sing dadi memanik'e kalbu Mung sliramu sing ono neng atiku Aku tresno sliramu Interlude Chorus : Neng angin tak titepne Roso kangen marang sliramu Nadyan batin pengen ketemu Amung biso nyawang fotomu Abote mendem kangen Kangen sing neng njero dodoku Gedine roso tresno iki Amung tak simpen ning njero ati Neng angin tak titepne Roso kangen marang sliramu Nadyan batin pengen ketemu Amung biso nyawang fotomu Abote mendem kangen Kangen sing neng njero dodoku Gedine roso tresno iki Amung tak simpen neng njero ati

Video Youtube Lintang Ati Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru