Iklan Chord Kunci Gitar

Mati Roso - Nella Kharisma

Kunci Gitar Mati Roso - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Mati Roso
Nella Kharisma

Intro :
Dm  C  Gm  Dm
Dm  C  A#  Dm

Verse :
Dm            C
Mati rosoku nyang sliramu
     Gm           Dm
Kaku ra koyo mbiyene
Dm               C
Ketutup mendung noring sukmo
    Bb      C   Dm
Metengi tresno iki

Dm            C
Mungguh wae keno tak jalok
     Gm             Dm
Ra kepengen weruh kowe
Dm           C
Getun saiki kari getun
       Bb  C
Nyang opo ora
    Bb   C       Dm
Mbusek aran sliramu

Rapp :
Dm
  Mbiyen waktu pertama 
  Aku kenal karo kowe
C
  Nyawang sikapmu 
  Sopan kalem koyo koyone
F
  Iso sesandingan urip bareng
        Dm
  Selawase iye iye iye iye iye
Dm
  Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
C
  Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Bb                                 Dm
  Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Chorus :
      Dm            C
Dedel ati iki, cuel ati iki
       Bb  Am    Dm
Rontok ajur leleran
     Dm             C
Roso loro iki, Kowe sing nyatoni
     Bb  Am   Dm
Soyo keroso perih

Gm
Ra ngiro aku tegone kowe
  F     Am     Dm
Ngeres ngeres ati

Interlude :
Dm  C  Gm  Dm
Dm  C  A#  Dm

Verse :
Dm            C
Mati rosoku nyang sliramu
     Gm           Dm
Kaku ra koyo mbiyene
Dm               C
Ketutup mendung noring sukmo
    Bb      C   Dm
Metengi tresno iki

Dm            C
Mungguh wae keno tak jalok
     Gm             Dm
Ra kepengen weruh kowe
Dm           C
Getun saiki kari getun
       Bb  C
Nyang opo ora
    Bb   C       Dm
Mbusek aran sliramu

Rapp :
Dm
  Mbiyen waktu pertama 
  Aku kenal karo kowe
C
  Nyawang sikapmu 
  Sopan kalem koyo koyone
F
  Iso sesandingan urip bareng
       Dm
  Selawase iye iye iye iye iye
Dm
  Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
C
  Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Bb                                 Dm
  Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Chorus :
      Dm            C
Dedel ati iki, cuel ati iki
       Bb  Am    Dm
Rontok ajur leleran
     Dm             C
Roso loro iki, Kowe sing nyatoni
     Bb  Am   Dm
Soyo keroso perih

Ending :
Gm
Ra ngiro aku tegone kowe
  F     Am     Dm
Ngeres ngeres ati
Gm
Ra ngiro aku tegone kowe
  F     Am     Dm
Ngeres ngeres ati
Lirik Lagu Mati Roso
Nella Kharisma

Verse :
Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jalok
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora
Mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama 
Aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu 
Sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng
Selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Chorus :
Dedel ati iki, cuel ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki, Kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih

Ra ngiro aku tegone kowe
Ngeres ngeres ati

Interlude

Verse :
Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jalok
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora
Mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama 
Aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu 
Sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng
Selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Chorus :
Dedel ati iki, cuel ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki, Kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih

Ending :
Ra ngiro aku tegone kowe
Ngeres ngeres ati
Ra ngiro aku tegone kowe
Ngeres ngeres ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru