Kanggo Kowe - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Kanggo Kowe 
Nella Kharisma

Intro :
C  Bm  Am  Dm  C#m  G
C  Bm  Am  Dm  C#m  G

Verse :
    C            Em
Opo wes sak mestine
      F          C
Aku kudu koyo ngene
      Am          Em
Bebarengan karo kowe
     F        G
Urip sak bendinane

Am        Em
Saben kepetuk
     F              C
Kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo
       F          G
Ra ono wong wadon liyo

Interlude :
Am  G#m  Am  G#m
Dm  C#m  Dm  G

Verse :
C          Em
Aku neng kene
          F          C
Kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo
  F         G
Mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
Kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani

Interlude :
Am  G#m  Am  G#m
Dm  C#m  Dm  G

Verse :
C          Em
Aku neng kene
          F          C
Kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo
  F         G
Mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
Kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani

Ending :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani
Lirik Lagu Kanggo Kowe 
Nella Kharisma

Verse :
Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepetuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wong wadon liyo

Interlude

Verse :
Aku neng kene
Kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani

Interlude

Verse :
Aku neng kene
Kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani

Ending :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani