Iklan Chord Kunci Gitar

Kanggo Kowe - Nella Kharisma

Kunci Gitar Kanggo Kowe - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Kanggo Kowe 
Nella Kharisma

Intro :
C  Bm  Am  Dm  C#m  G
C  Bm  Am  Dm  C#m  G

Verse :
    C            Em
Opo wes sak mestine
      F          C
Aku kudu koyo ngene
      Am          Em
Bebarengan karo kowe
     F        G
Urip sak bendinane

Am        Em
Saben kepetuk
     F              C
Kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo
       F          G
Ra ono wong wadon liyo

Interlude :
Am  G#m  Am  G#m
Dm  C#m  Dm  G

Verse :
C          Em
Aku neng kene
          F          C
Kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo
  F         G
Mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
Kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani

Interlude :
Am  G#m  Am  G#m
Dm  C#m  Dm  G

Verse :
C          Em
Aku neng kene
          F          C
Kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo
  F         G
Mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
Kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani

Ending :
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
Wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
Sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
Sing tak tresnani
Lirik Lagu Kanggo Kowe 
Nella Kharisma

Verse :
Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepetuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wong wadon liyo

Interlude

Verse :
Aku neng kene
Kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani

Interlude

Verse :
Aku neng kene
Kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo sing njalari

Chorus :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani

Ending :
Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggodo ati
Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki ya mung kowe
Sing tak tresnani
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru