Iklan Chord Kunci Gitar

Kalung Emas - Didi Kempot

Kunci Gitar Kalung Emas - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Kalung Emas
Didi Kempot

Intro :
E   C#m   A   B
E   C#m   A   B

Verse :
E                G#m
Kalung emas sing ono gulumu
  A         B     E
Saiki wis malih dadi biru
F#m         B
Luntur koyo tresnamu
G#m         C#m
Luntur koyo atimu
A          F#m    D       B
Saiki kowe lali karo aku

E               G#m
Kalung emas kui biyen tak tuku
    A        B           E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
 F#m       B
Gedhe roso tresnaku
G#m              C#m
  Yo mung kanggo sliramu
A          B       E         E
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
B             C#m       G#m
Loro atiku atiku keloro loro
  A        B          E
Rasane nganti tembus ning dodo

Interlude :
F#m  B  E

B                  C#m          G#m
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
    A       F#m        B
Kebangeten opo salahku iki

        E      Am  B
Opo dosaku iki

Interlude :
E    G#m   A  B   E
F#m  B   G#m  C#m
A    F#m   D  B

E               G#m
Kalung emas kui biyen tak tuku
    A        B           E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
 F#m       B
Gedhe roso tresnaku
G#m              C#m
  Yo mung kanggo sliramu
A          B       E         E
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
B             C#m       G#m
Loro atiku atiku keloro loro
  A        B          E
Rasane nganti tembus ning dodo

Interlude :
F#m  B  E

B                  C#m          G#m
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
    A       F#m        B
Kebangeten opo salahku iki

        E      Am  B  E
Opo dosaku iki
Lirik Lagu Kalung Emas
Didi Kempot

Verse :
Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kui biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo

Interlude

Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki

Opo dosaku iki

Interlude

Kalung emas kui biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo

Interlude

Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki

Opo dosaku iki
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru