Iklan Chord Kunci Gitar

Nggegem Watu - Didi Kempot

Kunci Gitar Nggegem Watu - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Nggegem Watu
Didi Kempot

Intro :
E  G#m  C#m  G#m  A  E  F#m  B
E  G#m  C#m  G#m  A  E  F#m  B  E  B

E        G#m      C#m     G#m
Miline banyu sing nelesi lambe
A         E           F#m     B
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
  F#m        B    E          C#m
Panase srengenge iso tak payungi
          F#m                 B
Ning ra koyo panase wong loro ati

Interlude :
F#m  B  E  B

E         G#m     C#m    G#m
Petenge wengi ngancani sepiku
A          E           F#m         B
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 F#m         B    E        C#m
Angin sumilakno kabute asmoro
       F#m    B           E
Tulungono aku sing keloro loro

Interlude :
F#m  B  E

C#m             G#m
  Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 A          B          E
Ilang sing ono driji manismu
C#m                      G#m
  Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    A         F#         B
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

A                   E            C#m
  Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Interlude :
E  G#m  C#m  G#m  A    E  F#m  B
F#m  B  E    C#m  F#m  B  E    B

E         G#m     C#m    G#m
Petenge wengi ngancani sepiku
A          E           F#m         B
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 F#m         B    E        C#m
Angin sumilakno kabute asmoro
       F#m    B           E
Tulungono aku sing keloro loro

Interlude :
F#m  B  E

C#m             G#m
  Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 A          B          E
Ilang sing ono driji manismu
C#m                      G#m
  Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    A         F#         B
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

A                   E            C#m
  Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
A                   E            C#m
  Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
Lirik Lagu Nggegem Watu
Didi Kempot

Miline banyu sing nelesi lambe
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
Panase srengenge iso tak payungi
Ning ra koyo panase wong loro ati

Interlude

Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono aku sing keloro loro

Interlude

Ali ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Interlude

Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono aku sing keloro loro

Interlude

Ali ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru