Iklan Chord Kunci Gitar

Mundur Alon ALon - GuyonWaton

Iklan Chord Kunci Gitar

Mundur Alon ALon - GuyonWaton

Chord Kunci Gitar Lagu Mundur Alon ALon
GuyonWaton

Intro :
F   Am  Dm
Gm  C   Am  Dm  Bb  C

Verse :
       F
Aku ngalah..
        Am         Dm
Dudu mergo aku wes ra sayang
       Gm
Aku mundur..
                    C
Dudu mergo tresnoku wes ilang

  Am                Dm
Nanging aku iki ngerteni
        Bb                   C
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Chorus :
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
        Bb     
Mung di goleki 
    C       F   A
Pas atimu perih
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
       Bb     
Mung dibutuhno 
C           F
Pas atimu loro

Interlude :
Dm  Am  Gm  C  F  A
Dm  Am  Bb  C

Verse :
       F
Aku ngalah..
        Am         Dm
Dudu mergo aku wes ra sayang
       Gm
Aku mundu..
                    C
Dudu mergo tresnoku wes ilang

  Am                Dm
Nanging aku iki ngerteni
        Bb                   C
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Chorus :
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
        Bb     
Mung di goleki 
    C       F   A
Pas atimu perih
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
       Bb      
Mung dibutuhno 
C           F   A
Pas atimu loro

Ending :
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
        Bb     
Mung di goleki 
    C       F   A
Pas atimu perih
       Dm
Aku mundur alon alon
        Am
Mergo sadar aku sopo
       Bb     
Mung dibutuhno 
C           F
Pas atimu loro

Ending :
Bb  C  Bb  C  F
Lirik Lagu Mundur Alon ALon
GuyonWaton

Verse :
Aku ngalah..
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur..
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Chorus :
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki 
Pas atimu perih
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno 
Pas atimu loro

Interlude

Verse :
Aku ngalah..
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundu..
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Chorus :
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki 
Pas atimu perih
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno 
Pas atimu loro

Ending :
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki 
Pas atimu perih
Aku mundur alon alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno 
Pas atimu loro
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added