Iklan Chord Kunci Gitar

Dalan Liyane - Hendra Kumbara

Iklan Chord Kunci Gitar

Dalan Liyane - Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar Lagu Dalan Liyane
Hendra Kumbara

Intro :
Bb  C   F  Am  Dm
D7  Gm  C  F

Verse :
          C             F
Sopo sing kuat nandhang kahanan
D7                    Gm
  Sopo seng ora kroso kelangan
Bb            C          Am
Ditinggal pas sayang sayange
         D        Gm
Pas lagi jeru jerune
           C       F    A#m  F
Kowe milih dalan liyane

          C          F
Sopo sing kuat ditinggal lungo
D7                 Gm
  Sopo sing atine ora loro
Bb            C           Am
Kenangan sing wis tak lakoni
           D           Gm
Tak simpen ning njero ati
         C       F
Dewe wes ra dadi siji

Chorus :
              Bb
Yowes ben tak lakoni
                C
Nganti sak kuat-kuate ati
        F         Am        Dm
Pesenku mung siji sing ati ati
 D            Gm
Isoku mung mendem
           C
Esuk tekan sonten
              F
Mergo sadar diri kulo
               F
Dudu sinten sinten

               Bb
Yowes ben mung tak pendem roso
         C
Sing ono ing njero dodo
          F          Am         Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 D            Gm           C
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
                    F
Cekap semanten maturnuwun

Interlude :
Bb  C   F   Am  Dm
D7  Gm  C   F

Chorus :
              Bb
Yowes ben tak lakoni
                C
Nganti sak kuat-kuate ati
        F         Am        Dm
Pesenku mung siji sing ati ati
 D            Gm
Isoku mung mendem
           C
Esuk tekan sonten
              F
Mergo sadar diri kulo
               F
Dudu sinten sinten

               Bb
Yowes ben mung tak pendem roso
         C
Sing ono ing njero dodo
          F          Am         Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 D            Gm           C
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
                    F
Cekap semanten maturnuwun

Ending :
Dm  D            Gm
   Isoku mung nyuwun
         C
Mugo ora getun
                    F
Cekap semanten maturnuwun
Lirik Lagu Dalan Liyane
Hendra Kumbara

Verse :
Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Chorus :
Yowes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji sing ati ati
Isoku mung mendem
Esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo
Dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso
Sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Interlude

Chorus :
Yowes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji sing ati ati
Isoku mung mendem
Esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo
Dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso
Sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Ending :
Isoku mung nyuwun
Mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added