Iklan Chord Kunci Gitar

Nelongso Atiku - GuyonWaton

Iklan Chord Kunci Gitar

Nelongso Atiku - GuyonWaton

Chord Kunci Gitar Lagu Nelongso Atiku
GuyonWaton

Intro :
D  E  A  F#m
D  E  A

Verse :
A                    D
  Ra iling janjine biyen
              E
Kowe ninggal aku 
             A
Ora miker-miker
F#m                   D
  Tanpo masalah sing ono 
             E
Kowe moro ngadoh
                 A
Nggawe ati iki cidro

A                    D
  Mili deres banyu moto
                E
Ngiringi langkahku 
                A
Ngikhlasno awakmu
F#m                   D
  Mungkin iki wes garise
           E
Aku kudu pisah 
                    A
Tanpo aku ngeroso salah

Chorus :
            Bm
Nelongso atiku
              E
Nangis ning batinku
              C#m
Kowe ninggal aku 
                   F#m
Tanpo sebab moro lungo
              Bm
Yen wes ora sayang 
                D
Ending :
      E          A
Ojo moro-moro ngilang

Interlude :
Bm  E  C#m  F#m
Bm  E  A

A                    D
  Mili deres banyu moto
                E
Ngiringi langkahku 
                A
Ngikhlasno awakmu
F#m                   D
  Mungkin iki wes garise
           E
Aku kudu pisah 
                    A
Tanpo aku ngeroso salah

Chorus :
            Bm
Nelongso atiku
              E
Nangis ning batinku
              C#m
Kowe ninggal aku 
                   F#m
Tanpo sebab moro lungo
              Bm
Yen wes ora sayang 
                D
Ending :
      E          A
Ojo moro-moro ngilang

            Bm
Nelongso atiku
              E
Nangis ning batinku
              C#m
Kowe ninggal aku 
                   F#m
Tanpo sebab moro lungo
              Bm
Yen wes ora sayang 
                D
Ending :
      E          A
Ojo moro-moro ngilang
Lirik Lagu Nelongso Atiku
GuyonWaton

Verse :
Ra iling janjine biyen
Kowe ninggal aku 
Ora miker-miker
Tanpo masalah sing ono 
Kowe moro ngadoh
Nggawe ati iki cidro

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku 
Ngikhlasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah 
Tanpo aku ngeroso salah

Chorus :
Nelongso atiku
Nangis ning batinku
Kowe ninggal aku 
Tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang 
Ending :
Ojo moro-moro ngilang

Interlude

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku 
Ngikhlasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah 
Tanpo aku ngeroso salah

Chorus :
Nelongso atiku
Nangis ning batinku
Kowe ninggal aku 
Tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang 
Ending :
Ojo moro-moro ngilang

Nelongso atiku
Nangis ning batinku
Kowe ninggal aku 
Tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang 

Ending :
Ojo moro-moro ngilang
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added