Iklan Billboard 970x250

Esem Lan Guyumu - Nella Kharisma

Iklan 728x90

Esem Lan Guyumu - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Esem Lan Guyumu
Nella Kharisma

Intro :
E  B    C#m  G#m
A  F#m  B
E  B    C#m  G#m
A  F#m  B

Verse :
    E          B
Esemu lan guyumu
      A     B        E
Biso gawe senenge atiku
  F#m            G#m
Suwe ra ketemu nengendi paranmu
  A                 B
Opo kowe iseh eleng aku

     E            B
Janjimu lan tresnomu
      A     B      E
Biso gawe ayeme atiku
  F#m
Nganti saiki
    G#m
Koe iseh tak tunggu
    A          B
Nganti kapan kowe 
          E
Ninggalke aku

Interlude :
C#m  G#m  A  B  E

Chorus :
 E            B
Photomu neng kamarku
     C#m        G#m
Neng atiku koyo kowe
         A
Neng sandengku
      F#m
Ngene rasane
        B
Yen kangen kowe

   E         B
Tresnaku yo mung kowe
 C#m      G#m      A
Tak gowo nganti selawase
    F#m        B
Aku ra bakal biso lali
           E
Esem lan guyumu

Interlude :
E  B  C#m G#m A  B  E

Verse :
    E          B
Esemu lan guyumu
      A     B        E
Biso gawe senenge atiku
  F#m            G#m
Suwe ra ketemu nengendi paranmu
  A                 B
Opo kowe iseh eleng aku

     E            B
Janjimu lan tresnomu
      A     B      E
Biso gawe ayeme atiku
  F#m
Nganti saiki
    G#m
Koe iseh tak tunggu
    A          B
Nganti kapan kowe 
          E
Ninggalke aku

Interlude :
C#m  G#m  A  B  E

Chorus :
 E            B
Photomu neng kamarku
     C#m        G#m
Neng atiku koyo kowe
         A
Neng sandengku
      F#m
Ngene rasane
        B
Yen kangen kowe

   E         B
Tresnaku yo mung kowe
 C#m      G#m      A
Tak gowo nganti selawase
    F#m        B
Aku ra bakal biso lali
           E
Esem lan guyumu

Chorus :
 E            B
Photomu neng kamarku
     C#m        G#m
Neng atiku koyo kowe
         A             F#m
Neng sandengku ngene rasane
        B
Yen kangen kowe

   E         B
Tresnaku yo mung kowe
 C#m      G#m
Tak gowo nganti
     A       F#m
Selawase aku ra bakal
  B                  E
Biso lali esem lan guyumu
Lirik Lagu Esem Lan Guyumu
Nella Kharisma

Verse :
Esemu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu nengendi paranmu
Opo kowe iseh eleng aku

Janjimu lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki
Koe iseh tak tunggu
Nganti kapan kowe 
Ninggalke aku

Interlude

Chorus :
Photomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe
Neng sandengku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

Interlude

Verse :
Esemu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu nengendi paranmu
Opo kowe iseh eleng aku

Janjimu lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki
Koe iseh tak tunggu
Nganti kapan kowe 
Ninggalke aku

Interlude

Chorus :
Photomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe
Neng sandengku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

Chorus :
Photomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe
Neng sandengku ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti
Selawase aku ra bakal
Biso lali esem lan guyumu
Related Song
A+ A-
  • Subscribe to get free updates

    Iklan Tengah Post

    Iklan 300x250

    Recently Added