Iklan Chord Kunci Gitar

Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Kunci Gitar Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Bojo Ketikung
Nella Kharisma

Intro :
D#          Fm
  Jangan opo jangan kangkung
Fm       A#
  Tempe opo, tempe koro
A#             D#
  Ngopo kok bingung
D# 
Ra lapo lapo

Chorus :
Cm            
Aku ra nyongko 
       Fm
Kowe tego karo konco
    A#
Jarene konco kentel
    D#
Bojoku tok sleding tekel
Cm         
Opo ra ono 
         Fm
Lanang liyo sing seneng kowe
       A#              Cm
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Rapp :
      Cm
Hey.. kowe koncoku sing jarene CSku
        Fm
Nanging nyatane neng mburi 
Kok kowe koyo pabu
    A#
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
    D#
Ora mikir koncone tumindak sak penake

   Cm
Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
      Fm
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
   A#
Seakan kau arjuna padahal engkau kecu
        Cm
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Chorus :
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm           Cm
Nanging aku mencoba rapopo
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm         G
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Cm            
Aku ra nyongko 
       Fm
Kowe tego karo konco
    A#
Jarene konco kentel
    D#
Bojoku tok sleding tekel
Cm         
Opo ra ono 
         Fm
Lanang liyo sing seneng kowe
       A#              Cm
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Rapp :
 Cm
Aku kurang opo, kok kowe iso tego
    Fm
Opo ono salahku trus kowe nikung aku
    A#
Opo kudu tak jarno, po aku kudu lilo
    D#
Rasano tumindakmu sek ngrugike awakku

   Cm
Pancen kowe konyol, ning utekmu kok protol
       Fm
Pendak dinone awor eh bojoku tok gondol
      A#
Tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
        Cm
Ning ngarep kok apikan,
Ning mburi kurang ajar

Chorus :
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm           Cm
Nanging aku mencoba rapopo
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm         G
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Cm            
Aku ra nyongko 
       Fm
Kowe tego karo konco
    A#
Jarene konco kentel
    D#
Bojoku tok sleding tekel
Cm         
Opo ra ono 
         Fm
Lanang liyo sing seneng kowe
       A#              Cm
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Rapp :
   Cm
Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
            Fm
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
     A#
Kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinti
      D#
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

    Cm
Gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
     Fm
Mugo iso seneng, awet tekan tuwo
     A#
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu
      Cm
Kok kowe nggragas banget, ngopeni turahanku

Chorus :
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm           Cm
Nanging aku mencoba rapopo
D#              A#
  Sak tenane atiku loro
         Fm         G
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Cm            
Aku ra nyongko 
       Fm
Kowe tego karo konco
    A#
Jarene konco kentel
    D#
Bojoku tok sleding tekel
Cm         
Opo ra ono 
         Fm
Lanang liyo sing seneng kowe
       A#              Cm
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Chorus :
Cm            
Aku ra nyongko 
       Fm
Kowe tego karo konco
    A#
Jarene konco kentel
    D#
Bojoku tok sleding tekel
Cm         
Opo ra ono 
         Fm
Lanang liyo sing seneng kowe
       A#              Cm
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
Lirik Lagu Bojo Ketikung
Nella Kharisma

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingung
Ra lapo lapo

Chorus :
Aku ra nyongko 
Kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono 
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Hey.. kowe koncoku sing jarene CSku
Nanging nyatane neng mburi 
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake

Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Chorus :
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Aku ra nyongko 
Kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono 
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Aku kurang opo, kok kowe iso tego
Opo ono salahku trus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno, po aku kudu lilo
Rasano tumindakmu sek ngrugike awakku

Pancen kowe konyol, ning utekmu kok protol
Pendak dinone awor eh bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
Ning ngarep kok apikan,
Ning mburi kurang ajar

Chorus :
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Aku ra nyongko 
Kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono 
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinti
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
Mugo iso seneng, awet tekan tuwo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu
Kok kowe nggragas banget, ngopeni turahanku

Chorus :
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Chorus :
Aku ra nyongko 
Kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono 
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Chorus :
Aku ra nyongko 
Kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono 
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru