Iklan Chord Kunci Gitar

Sayang 2 - Nella Kharisma

Kunci Gitar Sayang 2 - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Sayang 2
Nella Kharisma

Intro :
F  C  Dm  Am  Bb  C  Dm

Verse :
           Dm   C
Cubo rungokno  oo
               Dm
Tembang kangen ku iki
         Bb         C
Dewi asmoro tulung omongno
         Dm
Aku isih ngenteni

          Dm  C
Ombak segoro oo
               Dm
Kok sajak ngelingake
          Bb          C
Nambahi kangenku soyo gedi
              Dm
Nganti kepati pati

Chorus :
           F
Andaikan sayangku sak iki
      C
Iseh ono neng kene
      Dm                Am
Kita akan selalu memadu cinta
             Bb
Bungahing atiku
            C
Sedihing atiku
            Dm
Hanya dalam mimpi

Chorus :
           F
Rino lan wengi moto iki
         C
Angel di aremake
           Dm
Mung lam lamat
           Am
Esem lan manismu
              Bb
Kapan ku bertemu
               C
Sak kedeping moto
           Dm
Wes marem atiku

Interlude :
F  C  Dm  Am  Bb  C  Dm

           Dm  C
Cubo rungokno oo
               Dm
Tembang kangen ku iki
         Bb         C
Dewi asmoro tulung omongno
         Dm
Aku isih ngenteni

          Dm  C
Ombak segoro oo
               Dm
Kok sajak ngelingake
          Bb          C
Nambahi kangenku soyo gedi
              Dm
Nganti kepati pati

Chorus :
           F
Andaikan sayangku sak iki
      C
Iseh ono neng kene
      Dm                Am
Kita akan selalu memadu cinta
             Bb
Bungahing atiku
            C
Sedihing atiku
            Dm
Hanya dalam mimpi

Chorus :
           F
Rino lan wengi moto iki
         C
Angel di aremake
           Dm
Mung lam lamat
           Am
Esem lan manismu
              Bb
Kapan ku bertemu
               C
Sak kedeping moto
           Dm
Wes marem atiku

Chorus :
           F
Andaikan sayangku sak iki
      C
Iseh ono neng kene
      Dm                Am
Kita akan selalu memadu cinta
             Bb
Bungahing atiku
            C
Sedihing atiku
            Dm
Hanya dalam mimpi

Chorus :
           F
Rino lan wengi moto iki
         C
Angel di aremake
           Dm
Mung lam lamat
           Am
Esem lan manismu
              Bb
Kapan ku bertemu
               C
Sak kedeping moto
           Dm
Wes marem atiku
Lirik Lagu Sayang 2
Nella Kharisma

Verse :
Cubo rungokno  oo
Tembang kangen ku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro oo
Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Chorus :
Andaikan sayangku sak iki
Iseh ono neng kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku
Sedihing atiku
Hanya dalam mimpi

Chorus :
Rino lan wengi moto iki
Angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedeping moto
Wes marem atiku

Interlude

Cubo rungokno oo
Tembang kangen ku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro oo
Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Chorus :
Andaikan sayangku sak iki
Iseh ono neng kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku
Sedihing atiku
Hanya dalam mimpi

Chorus :
Rino lan wengi moto iki
Angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedeping moto
Wes marem atiku

Chorus :
Andaikan sayangku sak iki
Iseh ono neng kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku
Sedihing atiku
Hanya dalam mimpi

Chorus :
Rino lan wengi moto iki
Angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedeping moto
Wes marem atiku
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru