Iklan Chord Kunci Gitar

Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Kunci Gitar Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Kelingan Mantan
Nella Kharisma

Intro :
E    B   C#m  G#m
A    B   E    C#m
F#m  B   E

Chorus :
E                  B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      C#m
Nglakoni tresno suci
         G#m
Kanti ikhlas tekan mati
        A         B
Ning nyatane ngapusi
  E        C#m
Cidro ati iki
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi

Rapp :
E
  Pancen loro nek kelingan
  Tentang masa lalu
   B
Bayangan memang tak seindah
Kenyataan di hidupku
C#m
Kelingan awale kita ketemu disana
G#m
Berduaan bermesraan
Penuh canda dan tawa

A            B                 E
Sumpah janji tresno iki karo kowe
         C#m
Mugo wae iso langgeng
            F#m
Tekan sak lawase
                 B
Adik kang mas nyaman
Kaleh panjenengan
  E
Mugo wae tresno iki
Ora tau dadi kenangan

Chorus :
E                  B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      C#m
Nglakoni tresno suci
         G#m
Kanti ikhlas tekan mati
        A         B
Ning nyatane ngapusi
  E        C#m
Cidro ati iki
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi

Rapp :
E
Mas opo iki bukti
Katresnanmu marang aku
  B
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
Bahkan ora nesu
C#m
Rodok suwe wis sesasi
Kowe ra ngabari
 G#m
Aku bingung kudu nggoleki
Sliramu ning endi

  A
Yo wis mungkin dalan
  B
Tresnone kudu pisah
E                C#m
Walaupun ati iki gur isone pasrah
F#m                   B
Bakal tak kenang jenengmu
Nang masa laluku
  E
Senajan kowe wis gawe
Cidro ning atiku

Chorus :
E                  B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      C#m
Nglakoni tresno suci
         G#m
Kanti ikhlas tekan mati
        A         B
Ning nyatane ngapusi
  E        C#m
Cidro ati iki
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi

 E              B
Dik pangapurane kanggo awakku
     C#m          
Mergane tresno iki 
          G#m
Tak di restui ibuku
    A            B  
Aku mblenjani janji 
    E   B   C#m
Cinta kita ini
  F#m          B           E
Lilakno aku kanti ikhlas hati

Chorus :
E                  B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      C#m
Nglakoni tresno suci
         G#m
Kanti ikhlas tekan mati
        A         B
Ning nyatane ngapusi
  E        C#m
Cidro ati iki
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi

Ending :
E                  B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
      C#m
Nglakoni tresno suci
         G#m
Kanti ikhlas tekan mati
        A         B
Ning nyatane ngapusi
  E        C#m
Cidro ati iki
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi
       F#m        B            E
Netes elohku mili deres ning pipi
Lirik Lagu Kelingan Mantan
Nella Kharisma

Chorus :
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Pancen loro nek kelingan
Tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah
Kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan
Penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng
Tekan sak lawase
Adik kang mas nyaman
Kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki
Ora tau dadi kenangan

Chorus :
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Mas opo iki bukti
Katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
Bahkan ora nesu
Rodok suwe wis sesasi
Kowe ra ngabari
Aku bingung kudu nggoleki
Sliramu ning endi

Yo wis mungkin dalan
Tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu
Nang masa laluku
Senajan kowe wis gawe
Cidro ning atiku

Chorus :
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Dik pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki 
Tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji 
Cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas hati

Chorus :
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Ending :
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi
Netes elohku mili deres ning pipi
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru