Iklan Chord Kunci Gitar

Semarang Ninggal Janji - Nella Kharisma

Kunci Gitar Semarang Ninggal Janji - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Semarang Ninggal Janji Nella Kharisma

Intro : Fm Cm Fm A#m D# G# C# Fm G C Verse : Fm Opo ra ngerti Cm Naliko sak ungkurmu C# Mbrebes mili luhku G# D# Tumetesing pipiku Fm Cm Nalikane aku kudu nglilakake C# D# Lungamu duh wong bagus Fm Tak iring sumpah Cm Janjimu marang aku C# Rabakal sliramu G# D# Nguciwakke awakku Fm Cm Sineksenan endahing Kutho semarang C# D# Tak lilakke lungamu sayang Interlude : G# Cm C# D# G# Cm C# D# Fm Rakeroso uwes Cm Telung taun lawase C# D# Nyatane sliramu raono kabare Fm Tanpo ono kirim warto Cm Tanpo ono kirim layang C# D# Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang Fm Ning kene aku tansah Cm Ngenteni sliramu C# D# Elingo wong bagus marang janjimu Fm Ning terminal terboyo Cm Aku mung tansah ngenteni C# Pangajabmu mugo sliramu D# Fm Enggalo enggalo bali Interlude : Fm Cm C# G# D# Fm Cm C# D# Fm Tak iring sumpah Cm Janjimu marang aku C# Rabakal sliramu G# D# Nguciwakke awakku Fm Cm Sineksenan endahing Kutho semarang C# D# Tak lilakke lungamu sayang Interlude : G# Cm C# D# G# Cm C# D# Fm Rakeroso uwes Cm Telung taun lawase C# D# Nyatane sliramu raono kabare Fm Tanpo ono kirim warto Cm Tanpo ono kirim layang C# D# Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang Fm Ning kene aku tansah Cm Ngenteni sliramu C# D# Elingo wong bagus marang janjimu Fm Ning terminal terboyo Cm Aku mung tansah ngenteni C# Pangajabmu mugo sliramu D# G# Enggalo enggalo bali

Lirik Lagu Semarang Ninggal Janji Nella Kharisma

Verse : Opo ra ngerti Naliko sak ungkurmu Mbrebes mili luhku Tumetesing pipiku Nalikane aku kudu nglilakake Lungamu duh wong bagus Tak iring sumpah Janjimu marang aku Rabakal sliramu Nguciwakke awakku Sineksenan endahing Kutho semarang Tak lilakke lungamu sayang Interlude Rakeroso uwes Telung taun lawase Nyatane sliramu raono kabare Tanpo ono kirim warto Tanpo ono kirim layang Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang Ning kene aku tansah Ngenteni sliramu Elingo wong bagus marang janjimu Ning terminal terboyo Aku mung tansah ngenteni Pangajabmu mugo sliramu Enggalo enggalo bali Interlude Tak iring sumpah Janjimu marang aku Rabakal sliramu Nguciwakke awakku Sineksenan endahing Kutho semarang Tak lilakke lungamu sayang Interlude Rakeroso uwes Telung taun lawase Nyatane sliramu raono kabare Tanpo ono kirim warto Tanpo ono kirim layang Wong bagus, Ning ndi dunungmu sayang Ning kene aku tansah Ngenteni sliramu Elingo wong bagus marang janjimu Ning terminal terboyo Aku mung tansah ngenteni Pangajabmu mugo sliramu Enggalo enggalo bali

Video Youtube Semarang Ninggal Janji Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru