Iklan Chord Kunci Gitar

Jomblo Rasa Vanila - Nella Kharisma

Kunci Gitar Jomblo Rasa Vanila - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Jomblo Rasa Vanila Nella Kharisma

Intro : Dm C Dm C Bb C Dm Verse : Dm Malam minggu malam seloso Dm Kanggo aku ra ono bedo C Panggah jomblo roso vanilla Bb Dm Tanpo jodoh tanpa asmara Dm Ilang selera humorku Dm Ilang selera makanku C Gara gara sumpek ati Bb Dm Aku rasido mbok rabi Dm C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung wes nyebar undangan Am Tiwas rasido dangdutan C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung ati di taleni Am Dm Tiwas rasido mbok rabi Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Interlude : Dm C Bb C Dm Dm Malam minggu malam seloso Dm Kanggo aku ra ono bedo C Panggah jomblo roso vanilla Bb Dm Tanpo jodoh tanpa asmara Dm Ilang selera humorku Dm Ilang selera makanku C Gara gara sumpek ati Bb Dm Aku rasido mbok rabi Dm C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung wes nyebar undangan Am Tiwas rasido dangdutan C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung ati di taleni Am Dm Tiwas rasido mbok rabi Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung wes nyebar undangan Am Tiwas rasido dangdutan C Dm Buka tutup pangklange sepur C Dm Keno tulup atiku ancur Bb Gm Kadung ati di taleni Am Dm Tiwas rasido mbok rabi Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Dm Babahlah uwis durung paringan jodoh C Dm Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Dm Malam minggu malam seloso Dm Kanggo aku ra ono bedo C Panggah jomblo roso vanilla Bb Dm Tanpo jodoh tanpa asmara

Lirik Lagu Jomblo Rasa Vanila Nella Kharisma

Verse : Malam minggu malam seloso Kanggo aku ra ono bedo Panggah jomblo roso vanilla Tanpo jodoh tanpa asmara Ilang selera humorku Ilang selera makanku Gara gara sumpek ati Aku rasido mbok rabi uka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung wes nyebar undangan Tiwas rasido dangdutan Buka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung ati di taleni Tiwas rasido mbok rabi Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Interlude Malam minggu malam seloso Kanggo aku ra ono bedo Panggah jomblo roso vanilla Tanpo jodoh tanpa asmara Ilang selera humorku Ilang selera makanku Gara gara sumpek ati Aku rasido mbok rabi uka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung wes nyebar undangan Tiwas rasido dangdutan Buka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung ati di taleni Tiwas rasido mbok rabi Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Buka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung wes nyebar undangan Tiwas rasido dangdutan Buka tutup pangklange sepur Keno tulup atiku ancur Kadung ati di taleni Tiwas rasido mbok rabi Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Babahlah uwis durung paringan jodoh Senajan urupku wis kesel dadi jomblo Malam minggu malam seloso Kanggo aku ra ono bedo Panggah jomblo roso vanilla Tanpo jodoh tanpa asmara

Video Youtube Jomblo Rasa Vanila Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru