Iklan Chord Kunci Gitar

Tresno Dolanan - Derradru

Kunci Gitar Tresno Dolanan - Derradru

Chord Kunci Gitar Lagu Tresno Dolanan Derradru

Intro : D Dsus4 D Verse : Em Kebacut loro A Lakumu sing nggawe gelo F#m Bm Ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono Em Ra bakal nglungani A Bakal tetep dadi siji D Nanging opo bukti Em Ben dadi sinau A Ra perlu dipiker jeru F#m Bm Lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu Em A Maturnuwun Gusti wis diparingi ati D Sing sekuat iki Chorus : G Yen cerito wingi A Dadi sinau ning ati F#m Wis tak ikhlasno Bm Anggonmu leh nglarani Em Mugo dadi apik'e A Rasah jeru leh ngrasakke D Ning njobo akeh gantine G A Senadyan lungamu.. tanpo alesan F#m Bm Ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan Em Opo pancen wis nasibku A Sing kudu nandang kelaran D Dsus4 D Amergo tresno dolanan Interlude : G A D Dsus4 D Em Ben dadi sinau A Ra perlu dipiker jeru F#m Bm Lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu Em A Maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati D Sing sekuat iki Chorus : G Yen cerito wingi A Dadi sinau ning ati F#m Wis tak ikhlasno Bm Anggonmu leh nglarani Em Mugo dadi apik'e A Rasah jeru leh ngrasakke D Ning njobo akeh gantine G A Senadyan lungamu.. tanpo alesan F#m Bm Ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan Em Opo pancen wis nasibku A Sing kudu nandang kelaran D Amergo tresno dolanan Em Opo pancen wis nasibku A Sing kudu nandang kelaran D Dsus4 D Amergo tresno dolanan

Lirik Lagu Tresno Dolanan Derradru

Verse: Kebacut loro Lakumu sing nggawe gelo Ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono Ra bakal nglungani Bakal tetep dadi siji Nanging opo bukti Ben dadi sinau Ra perlu dipiker jeru Lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu Maturnuwun Gusti wis diparingi ati Sing sekuat iki Chorus : Yen cerito wingi Dadi sinau ning ati Wis tak ikhlasno Anggonmu leh nglarani Mugo dadi apik'e Rasah jeru leh ngrasakke Ning njobo akeh gantine Senadyan lungamu.. tanpo alesan Ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan Opo pancen wis nasibku Sing kudu nandang kelaran Amergo tresno dolanan Interlude Ben dadi sinau Ra perlu dipiker jeru Lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu Maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati Sing sekuat iki Chorus : Yen cerito wingi Dadi sinau ning ati Wis tak ikhlasno Anggonmu leh nglarani Mugo dadi apik'e Rasah jeru leh ngrasakke Ning njobo akeh gantine Senadyan lungamu.. tanpo alesan Ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan Opo pancen wis nasibku Sing kudu nandang kelaran Amergo tresno dolanan Opo pancen wis nasibku Sing kudu nandang kelaran Amergo tresno dolanan

Video Youtube Tresno Dolanan Derradru

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru