-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Ajur Mumur - GuyonWaton

Kunci Gitar Ajur Mumur - GuyonWaton

Chord Kunci Gitar Lagu Ajur Mumur GuyonWaton

Intro : Dm C F A# C F Verse : F C Uwes tak sadari.. aku ra sempurno Dm Am Nanging atimu.. kuwi luweh olo A# C Am D Atos omonganmu.. nglarani atiku Gm G C A# C Wes tak turuti.. kekarepanmu F C Terus ngulayani.. atiku sing suci Dm Am Ku bertahan.. tetep tak lakoni A# C Am D Kowe milih kae.. ngingkari janjimu Gm C F A# C A Aku ngerti.. cintamu palsu Chorus : D F#m Em A Nangis pilu.. garing banyu motoku F#m Bm Em A Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan D F#m B Nanging perih.. merelakan cinta ini Em F#m Ajur mumur uripku G A Dm C/E F Nyanding karo sliramu Interlude : Dm C/E F A# C A Dm D# C F C/E Terus ngulayani.. atiku sing suci Dm Am Ku bertahan.. tetep tak lakoni A# C Am D Kowe milih kae.. ngingkari janjimu Gm C F Aku ngerti.. cintamu palsu Dm Am Luputku mileh kowe A# F Nyesel nemokke kowe Dm Am Wes rabutuh sayangmu A# G C A Tak cobo.. ngilangke roso Chorus : D F#m Em A Nangis pilu.. garing banyu motoku F#m Bm Em A Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan D F#m B Nanging perih.. merelakan cinta ini Em F#m Ajur mumur uripku G A D A Nyanding karo sliramu D F#m Em A Nangis pilu.. garing banyu motoku F#m Bm Em A Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan D F#m B Nanging perih.. merelakan cinta ini Em F#m Ajur mumur uripku G A D B Nyanding karo sliramu Em F#m Ajur mumur uripku Em F#m G G#m A D Nyanding karo sliramu

Lirik Lagu Ajur Mumur GuyonWaton

Verse : Uwes tak sadari.. aku ra sempurno Nanging atimu.. kuwi luweh olo Atos omonganmu.. nglarani atiku Wes tak turuti.. kekarepanmu Terus ngulayani.. atiku sing suci Ku bertahan.. tetep tak lakoni Kowe milih kae.. ngingkari janjimu Aku ngerti.. cintamu palsu Chorus : Nangis pilu.. garing banyu motoku Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan Nanging perih.. merelakan cinta ini Ajur mumur uripku Nyanding karo sliramu Interlude Terus ngulayani.. atiku sing suci Ku bertahan.. tetep tak lakoni Kowe milih kae.. ngingkari janjimu Aku ngerti.. cintamu palsu Luputku mileh kowe Nyesel nemokke kowe Wes rabutuh sayangmu Tak cobo.. ngilangke roso Chorus : Nangis pilu.. garing banyu motoku Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan Nanging perih.. merelakan cinta ini Ajur mumur uripku Nyanding karo sliramu Nangis pilu.. garing banyu motoku Kelingan.. esemmu gawe ku bertahan Nanging perih.. merelakan cinta ini Ajur mumur uripku Nyanding karo sliramu Ajur mumur uripku Nyanding karo sliramu

Video Youtube Ajur Mumur GuyonWaton

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru