Iklan Chord Kunci Gitar

Ajarono Lali - James AP

Kunci Gitar Ajarono Lali - James AP

Chord Kunci Gitar Lagu Ajarono Lali James AP

Verse : Dm Bb Ajarono.. myakne sun biso Gm A Sing ngarep maning.. sing iling maning Interlude : Dm Bb Gm A Dm Bb Gm A Dm Wis kasep digetuni Bb Wis kadung sun putusi C Riko hang sun aboti F Saiki ne wis lali Dm Isun hang ngelarani Bb Isun dewek hang jalari C Wis mulo pantes riko F Gawe isun gedigi Bb Sun geletakno C Dm Gedigu baen.. welas riko Chorus : Dm Bb Ajarono.. myakne sun biso Gm A Sing ngarep maning.. sing iling maning Dm Bb Pantes mulo.. riko tinggalno Gm A Mergo sing keneng.. dieman maning Bb C Dm Isun.. hang bodoh iki Interlude : Dm Am Bb F C Gm Dm Bb A Dm Dm Isun hang ngelarani Bb Isun dewek hang jalari C Wis mulo pantes riko F Gawe isun gedigi Bb Sun geletakno C Dm Gedigu baen.. welas riko Chorus : Dm Bb Ajarono.. myakne sun biso Gm A Sing ngarep maning.. sing iling maning Dm Bb Pantes mulo.. riko tinggalno Gm A Mergo sing keneng.. dieman maning Dm Bb Ajarono.. myakne sun biso Gm A Sing ngarep maning.. sing iling maning Dm Bb Pantes mulo.. riko tinggalno Gm A Mergo sing keneng.. dieman maning Bb C Dm Isun.. hang bodoh iki Bb C Dm Isun.. hang bodoh iki

Lirik Lagu Ajarono Lali James AP

Verse : Ajarono.. myakne sun biso Sing ngarep maning.. sing iling maning Interlude Wis kasep digetuni Wis kadung sun putusi Riko hang sun aboti Saiki ne wis lali Isun hang ngelarani Isun dewek hang jalari Wis mulo pantes riko Gawe isun gedigi Sun geletakno Gedigu baen.. welas riko Chorus : Ajarono.. myakne sun biso Sing ngarep maning.. sing iling maning Pantes mulo.. riko tinggalno Mergo sing keneng.. dieman maning Isun.. hang bodoh iki Interlude Isun hang ngelarani Isun dewek hang jalari Wis mulo pantes riko Gawe isun gedigi Sun geletakno Gedigu baen.. welas riko Chorus : Ajarono.. myakne sun biso Sing ngarep maning.. sing iling maning Pantes mulo.. riko tinggalno Mergo sing keneng.. dieman maning Ajarono.. myakne sun biso Sing ngarep maning.. sing iling maning Pantes mulo.. riko tinggalno Mergo sing keneng.. dieman maning Isun.. hang bodoh iki Isun.. hang bodoh iki

Video Youtube Ajarono Lali James AP

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru