Iklan Chord Kunci Gitar

Wes Dudu Jodhone - Anggun Pramudita

Kunci Gitar Wes Dudu Jodhone - Anggun Pramudita

Chord Kunci Gitar Lagu Wes Dudu Jodhone Anggun Pramudita

Intro : F#m E Bm F#m F#m E D E F#m Verse : F#m E Senadyan tresno iki durung biso luntur Bm F#m Nanging karepe ati kudu mundur F#m E Senadyan tresno iki gawe loro ati Bm F#m Kudu lilo ninggal sing tak tresnani E F#m Wis cukup semene lelakon tresnoku E F#m Nyanding kowe mung nambahi loroku E F#m Loro ati iki sansoyo ketandur E F#m Ra kuat ati iki kudu mundur Chorus : F#m D Wis tak lilakne wis tak liyakne E F#m Ati iki ra bakal kanggo kowe F#m D Wis tak cukupne wis tak lalekne E F#m Aku lan kowe wis dudu jodhone Interlude : F#m D E F#m F#m D E F#m F#m E Senadyan tresno iki durung biso luntur Bm F#m Nanging karepe ati kudu mundur F#m E Senadyan tresno iki gawe loro ati Bm F#m Kudu lilo ninggal sing tak tresnani E F#m Wis cukup semene lelakon tresnoku E F#m Nyanding kowe mung nambahi loroku E F#m Loro ati iki sansoyo ketandur E F#m Ra kuat ati iki kudu mundur Chorus : F#m D Wis tak lilakne wis tak liyakne E F#m Ati iki ra bakal kanggo kowe F#m D Wis tak cukupne wis tak lalekne E F#m Aku lan kowe wis dudu jodhone F#m D Wis tak lilakne wis tak liyakne E F#m Ati iki ra bakal kanggo kowe F#m D Wis tak cukupne wis tak lalekne E F#m Aku lan kowe wis dudu jodhone Ending : F#m D E F#m

Lirik Lagu Wes Dudu Jodhone Anggun Pramudita

Verse : Senadyan tresno iki durung biso luntur Nanging karepe ati kudu mundur Senadyan tresno iki gawe loro ati Kudu lilo ninggal sing tak tresnani Wis cukup semene lelakon tresnoku Nyanding kowe mung nambahi loroku Loro ati iki sansoyo ketandur Ra kuat ati iki kudu mundur Chorus : Wis tak lilakne wis tak liyakne Ati iki ra bakal kanggo kowe Wis tak cukupne wis tak lalekne Aku lan kowe wis dudu jodhone Interlude Senadyan tresno iki durung biso luntur Nanging karepe ati kudu mundur Senadyan tresno iki gawe loro ati Kudu lilo ninggal sing tak tresnani Wis cukup semene lelakon tresnoku Nyanding kowe mung nambahi loroku Loro ati iki sansoyo ketandur Ra kuat ati iki kudu mundur Chorus : Wis tak lilakne wis tak liyakne Ati iki ra bakal kanggo kowe Wis tak cukupne wis tak lalekne Aku lan kowe wis dudu jodhone Wis tak lilakne wis tak liyakne Ati iki ra bakal kanggo kowe Wis tak cukupne wis tak lalekne Aku lan kowe wis dudu jodhone

Video Youtube Wes Dudu Jodhone Anggun Pramudita

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru