Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Musiman - NDX AKA

Kunci Gitar Konco Musiman - NDX AKA

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Musiman NDX AKA

Intro : A D E C#m F#m F# Bm E A Verse : A D Pas jaman koe susah E Aku ning sandingmu C#m Pas jaman koe mulyo F#m Koe malah lungo F# Bm E Opo iki rasane aku salah kekancan A Nduwe konco musiman A Susah seneng tak kancani D Tibo tangi tak tulungi D Mbiyen takone posisi E Saiki koe ning endi E Ndumeh sugih terus lungo A Lali karo konco konco A Aku ono pas rekoso F#m Koe lungo pas wis mulyo F#m Rokok entek yo cupitan Bm Madang angkring yo kembulan Bm Pendak dino ngalor ngidul E Bingung nggolekke utangan E Saiki uripmu penak A Lali karo konco cerak A Lagi sugih anyaran polahmu F#m Uwis macak sengak F#m E Ning ngarep macak apik D A Ning mburi koyo kirek A-E/G#-F#m E Ra miker sedulure D C# Ra miker kekancane Chorus : A D Pas jaman koe susah E Aku ning sandingmu A Pas jaman koe mulyo F#m Koe malah lungo Bm E Opo iki rasane aku salah kekancan A Nduwe konco musiman A Saiki koe nglungani D Rugi aku le nulungi D Rugi aku le ngancani E Balesanmu koyo tai E Ibarate koe kere A Saiki wis munggah bale A Konco susah perjuangane F#m Saiki dilalekke F#m Kelingan ra pas atimu Bm Dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo Bm E Nek udu karo konco-konco E Wis pedot tekan semene A Kekancane sedulure A Aku ora butuh konco F#m Model asu koyo kowe F#m E Ning ngarep macak apik D A Ning mburi koyo kirek A-E/G#-F#m E Ra miker sedulure D C# Ra miker kekancane Chorus : A D Pas jaman koe susah E Aku ning sandingmu A Pas jaman koe mulyo F#m Koe malah lungo Bm E Opo iki rasane aku salah kekancan A Nduwe konco musiman A D Pas jaman koe susah E Aku ning sandingmu A Pas jaman koe mulyo F#m Koe malah lungo Bm E Opo iki rasane aku salah kekancan A Nduwe konco musiman

Lirik Lagu Konco Musiman NDX AKA

Verse : Pas jaman koe susah Aku ning sandingmu Pas jaman koe mulyo Koe malah lungo Opo iki rasane aku salah kekancan Nduwe konco musiman Susah seneng tak kancani Tibo tangi tak tulungi Mbiyen takone posisi Saiki koe ning endi Ndumeh sugih terus lungo Lali karo konco konco Aku ono pas rekoso Koe lungo pas wis mulyo Rokok entek yo cupitan Madang angkring yo kembulan Pendak dino ngalor ngidul Bingung nggolekke utangan Saiki uripmu penak Lali karo konco cerak Lagi sugih anyaran polahmu Uwis macak sengak Ning ngarep macak apik Ning mburi koyo kirek Ra miker sedulure Ra miker kekancane Chorus : Pas jaman koe susah Aku ning sandingmu Pas jaman koe mulyo Koe malah lungo Opo iki rasane aku salah kekancan Nduwe konco musiman Saiki koe nglungani Rugi aku le nulungi Rugi aku le ngancani Balesanmu koyo tai Ibarate koe kere Saiki wis munggah bale Konco susah perjuangane Saiki dilalekke Kelingan ra pas atimu Dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo Nek udu karo konco-konco Wis pedot tekan semene Kekancane sedulure Aku ora butuh konco Model asu koyo kowe Ning ngarep macak apik Ning mburi koyo kirek Ra miker sedulure Ra miker kekancane Chorus : Pas jaman koe susah Aku ning sandingmu Pas jaman koe mulyo Koe malah lungo Opo iki rasane aku salah kekancan Nduwe konco musiman Pas jaman koe susah Aku ning sandingmu Pas jaman koe mulyo Koe malah lungo Opo iki rasane aku salah kekancan Nduwe konco musiman

Video Youtube Konco Musiman NDX AKA

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru