Iklan Chord Kunci Gitar

Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara

Kunci Gitar Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Sayangmu Karo Kono Happy Asmara

Intro : D#m A#m B A#m D#m A#m B A#m Verse : D#m Seprono seprene A#m Kowe sing tak perjuangne B A#m Nganti awakku koyo ngene D#m A#m Pancen aku biso nduweni rogomu B A#m Nanging rabiso nduweni atimu Interlude : D#m A#m B A#m D#m A#m B A#m D#m Seprono seprene A#m Kowe sing tak perjuangne B A#m Nganti awakku koyo ngene D#m A#m Pancen aku biso nduweni rogomu B A#m Nanging rabiso nduweni atimu Chorus : D#m G#m Tresnomu mung naliko butuh aku C# F# Sayangmu mung naliko butuh aku D#m G#m Suwe suwe sopo sing betah koyo ngene C# F# Sing disayangi malah sayang karo liyane G#m D#m Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono Fm D#m Menowo iki garise sing Kuoso Interlude : D#m A#m B A#m D#m A#m B A#m D#m Seprono seprene A#m Kowe sing tak perjuangne B A#m Nganti awakku koyo ngene D#m A#m Pancen aku biso nduweni rogomu B A#m Nanging rabiso nduweni atimu Chorus : D#m G#m Tresnomu mung naliko butuh aku C# F# Sayangmu mung naliko butuh aku D#m G#m Suwe suwe sopo sing betah koyo ngene C# F# Sing disayangi malah sayang karo liyane G#m D#m Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono Fm D#m Menowo iki garise sing Kuoso Fm D#m Menowo iki garise sing Kuoso

Lirik Lagu Sayangmu Karo Kono Happy Asmara

Verse : Seprono seprene Kowe sing tak perjuangne Nganti awakku koyo ngene Pancen aku biso nduweni rogomu Nanging rabiso nduweni atimu Interlude Seprono seprene Kowe sing tak perjuangne Nganti awakku koyo ngene Pancen aku biso nduweni rogomu Nanging rabiso nduweni atimu Chorus : Tresnomu mung naliko butuh aku Sayangmu mung naliko butuh aku Suwe suwe sopo sing betah koyo ngene Sing disayangi malah sayang karo liyane Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono Menowo iki garise sing Kuoso Interlude Seprono seprene Kowe sing tak perjuangne Nganti awakku koyo ngene Pancen aku biso nduweni rogomu Nanging rabiso nduweni atimu Chorus : Tresnomu mung naliko butuh aku Sayangmu mung naliko butuh aku Suwe suwe sopo sing betah koyo ngene Sing disayangi malah sayang karo liyane Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono Menowo iki garise sing Kuoso Menowo iki garise sing Kuoso

Video Youtube Sayangmu Karo Kono Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru