Iklan Chord Kunci Gitar

Kanggo Kowe - Hendra Kumbara

Kunci Gitar Kanggo Kowe - Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar Lagu Kanggo Kowe Hendra Kumbara

Intro : G Verse : G C Kanggo kowe sing ayu dewe D G Lagu iki tak nyanyekke Em Bm C G Senajan sak anane aku gawene Am Nanging tresno nggo kowe D G D Wis tenanan ora sepele G C Dino iki wis tak niati D G Adoh soko gunung pati Em Bm Senajan koe ra ngerti C G Mergo tak apusi Am Pengen tak kageti D G Koe mak klakep aku mbo sikep Am D Huu uu nanging kabeh sing tak karepi Bm Em Huu uu jebul ra podo ekspektasi C Cm Kowe ngerti koe ngonangi D Penting ndongaku mung siji C Selamat ulang tahun D G Semoga panjang umur E Am Barakallah fii umrik D G G7 Buat kamu yang cantik C Sing akeh rejeki D G Sabar lan gemati E Am Tepareng mbek aku D G Nganti tekan anak putu E Am Tepareng mbek aku D C Cm G Nganti tekan anak putu

Lirik Lagu Kanggo Kowe Hendra Kumbara

Verse : Kanggo kowe sing ayu dewe Lagu iki tak nyanyekke Senajan sak anane aku gawene Nanging tresno nggo kowe Wis tenanan ora sepele Dino iki wis tak niati Adoh soko gunung pati Senajan koe ra ngerti Mergo tak apusi Pengen tak kageti Koe mak klakep aku mbo sikep Huu uu nanging kabeh sing tak karepi Huu uu jebul ra podo ekspektasi Kowe ngerti koe ngonangi Penting ndongaku mung siji Selamat ulang tahun Semoga panjang umur Barakallah fii umrik Buat kamu yang cantik Sing akeh rejeki Sabar lan gemati Tepareng mbek aku Nganti tekan anak putu Tepareng mbek aku Nganti tekan anak putu

Video Youtube Kanggo Kowe Hendra Kumbara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru