Iklan Chord Kunci Gitar

Keno Gudho - Happy Asmara

Kunci Gitar Keno Gudho - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Keno Gudho Happy Asmara

Intro : G A F#m B Em A D Verse : D Bm Wengi kang dadi seksi G A Netes deres eluhku ning pipi D Bm Nyeri roso ning ati G A Ngerti kowe mblenjani janji D Nglarani ati Bm Nanging aku F#m Iso sabar lan nerimo Em Mergo gede roso tresnoku A Ning sliramu Chorus : G Wis terus terusno A Anggonmu ngapusi aku F#m Wis terus terusno B Anggonmu nglarani aku Em Aku wis nepati janji A D D7 Setiaku marang sliramu G Aku wis nyobo nrimo ngempet A Loro ning njero dodo F#m Aku wis nyobo lilo mergo B Wis kebacut tresno Em Ora nyongko ora ngiro A D A Kowe keno gudho wedokan liyo Interlude : D F#m Bm A G F#m Em A D F#m Bm A G F#m Em A D D F#m Bm Kuping rung sudo krungu A G F#m Em A Marang janji janji manismu D F#m Bm Omonganmu mung palsu A G F#m Em Jebul elek polah tingkahmu A D A Ning mburiku Chorus : G Wis terus terusno A Anggonmu ngapusi aku F#m Wis terus terusno B Anggonmu nglarani aku Em Aku wis nepati janji A D D7 Setiaku marang sliramu G Aku wis nyobo nrimo ngempet A Loro ning njero dodo F#m Aku wis nyobo lilo mergo B Wis kebacut tresno Em Ora nyongko ora ngiro A D D7 Kowe keno gudho wedokan liyo G Wis terus terusno A Anggonmu ngapusi aku F#m Wis terus terusno B Anggonmu nglarani aku Em Aku wis nepati janji A D D7 Setiaku marang sliramu G Aku wis nyobo nrimo ngempet A Loro ning njero dodo F#m Aku wis nyobo lilo mergo B Wis kebacut tresno Em Ora nyongko ora ngiro A D Kowe keno gudho wedokan liyo

Lirik Lagu Keno Gudho Happy Asmara

Verse : Wengi kang dadi seksi Netes deres eluhku ning pipi Nyeri roso ning ati Ngerti kowe mblenjani janji Nglarani ati Nanging aku Iso sabar lan nerimo Mergo gede roso tresnoku Ning sliramu Chorus : Wis terus terusno Anggonmu ngapusi aku Wis terus terusno Anggonmu nglarani aku Aku wis nepati janji Setiaku marang sliramu Aku wis nyobo nrimo ngempet Loro ning njero dodo Aku wis nyobo lilo mergo Wis kebacut tresno Ora nyongko ora ngiro Kowe keno gudho wedokan liyo Interlude Kuping rung sudo krungu Marang janji janji manismu Omonganmu mung palsu Jebul elek polah tingkahmu Ning mburiku Chorus : Wis terus terusno Anggonmu ngapusi aku Wis terus terusno Anggonmu nglarani aku Aku wis nepati janji Setiaku marang sliramu Aku wis nyobo nrimo ngempet Loro ning njero dodo Aku wis nyobo lilo mergo Wis kebacut tresno Ora nyongko ora ngiro Kowe keno gudho wedokan liyo Wis terus terusno Anggonmu ngapusi aku Wis terus terusno Anggonmu nglarani aku Aku wis nepati janji Setiaku marang sliramu Aku wis nyobo nrimo ngempet Loro ning njero dodo Aku wis nyobo lilo mergo Wis kebacut tresno Ora nyongko ora ngiro Kowe keno gudho wedokan liyo

Video Youtube Keno Gudho Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru