Iklan Chord Kunci Gitar

Ngerteni Kowe - Happy Asmara

Kunci Gitar Ngerteni Kowe - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Ngerteni Kowe Happy Asmara

Intro : C# G# A#m Fm F# C# D#m G# Verse : C# F# Tak akoni aku iki memang salah D#m G# Tresno kowe sing wes wek e dek e Fm A#m Yen tak pendem aku ora iso D#m Yen roso ki tak lamuno F# G# Aku iso tambah duso C# F# Mungkin iki kabeh uwes garise D#m G# Aku.. kudu iso ngikhlaske Fm A#m Opo pancen iki wes nasibku D#m Kudu so nglalekke kowe F# G# Mending ra sah di terusne Chorus : Fm Mungkin iki wes takdire D#m F# Aku karo kowe sakmene wae G# Ora perlu di terusne C# F Aku mileh pisahan A#m F# Dudu mergo uwes ra sayang D#m Nanging mergo aku ngerteni F# G# C# Yen aku salah mergo aku tresno kowe Interlude : C# G# A#m Fm F# C# D#m G# C# G# A#m Fm F# C# D#m G# C# C# F# Mungkin iki kabeh uwes garise D#m G# Aku.. kudu iso ngikhlaske Fm A#m Opo pancen iki wes nasibku D#m Kudu so nglalekke kowe F# G# Mending ra sah di terusne Chorus : Fm Mungkin iki wes takdire D#m F# Aku karo kowe sakmene wae G# Ora perlu di terusne C# F Aku mileh pisahan A#m F# Dudu mergo uwes ra sayang D#m Nanging mergo aku ngerteni F# G# C# G# Yen aku salah mergo aku tresno kowe Fm Mungkin iki wes takdire D#m F# Aku karo kowe sakmene wae G# Ora perlu di terusne C# F Aku mileh pisahan A#m F# Dudu mergo uwes ra sayang D#m Nanging mergo aku ngerteni F# G# C# Yen aku salah mergo aku tresno kowe

Lirik Lagu Ngerteni Kowe Happy Asmara

Verse : Tak akoni aku iki memang salah Tresno kowe sing wes wek e dek e Yen tak pendem aku ora iso Yen roso ki tak lamuno Aku iso tambah duso Mungkin iki kabeh uwes garise Aku.. kudu iso ngikhlaske Opo pancen iki wes nasibku Kudu so nglalekke kowe Mending ra sah di terusne Chorus : Mungkin iki wes takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu di terusne Aku mileh pisahan Dudu mergo uwes ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe Interlude Mungkin iki kabeh uwes garise Aku.. kudu iso ngikhlaske Opo pancen iki wes nasibku Kudu so nglalekke kowe Mending ra sah di terusne Chorus : Mungkin iki wes takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu di terusne Aku mileh pisahan Dudu mergo uwes ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe Mungkin iki wes takdire Aku karo kowe sakmene wae Ora perlu di terusne Aku mileh pisahan Dudu mergo uwes ra sayang Nanging mergo aku ngerteni Yen aku salah mergo aku tresno kowe

Video Youtube Ngerteni Kowe Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru