Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) - Happy Asmara

Kunci Gitar Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Karo Kowe (Om. Dewa Dewi) Happy Asmara

Intro : C Em F C Dm A Dm G Verse : C G Am Em Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu F C Dm G Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku C G Am Em Nanging sak iki sliramu adoh neng kono F C Dm G Ninggalke aku sing sayang karo dirimu F C A Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Dm G C Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude : F G C Chorus : Am Gede roso tresnoku neng awakmu Em Gede roso sayangku neng awakmu F Aku rindu manise esemmu E Abote nyonggo roso tresnoku Am Mung biso nyimpen neng njero batinku Em Arep turu mung biso nyawang fotomu F Iki piye rasane kok koyo ngene E Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Am Aku karo kowe Interlude : Am Dm G C F G C C G Am Em Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu F C Dm G Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku C G Am Em Nanging sak iki sliramu adoh neng kono F C Dm G Ninggalke aku sing sayang karo dirimu F C A Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Dm G C Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude : F G C Chorus : Am Gede roso tresnoku neng awakmu Em Gede roso sayangku neng awakmu F Aku rindu manise esemmu E Abote nyonggo roso tresnoku Am Mung biso nyimpen neng njero batinku Em Arep turu mung biso nyawang fotomu F Iki piye rasane kok koyo ngene E Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Am Aku karo kowe Interlude : Am Dm G C F G C C G Am Em Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu F C Dm G Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku C G Am Em Nanging sak iki sliramu adoh neng kono F C Dm G Ninggalke aku sing sayang karo dirimu F C A Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Dm G C Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude : F G C Chorus : Am Gede roso tresnoku neng awakmu Em Gede roso sayangku neng awakmu F Aku rindu manise esemmu E Abote nyonggo roso tresnoku Am Mung biso nyimpen neng njero batinku Em Arep turu mung biso nyawang fotomu F Iki piye rasane kok koyo ngene E Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Am Aku karo kowe

Lirik Lagu Aku Karo Kowe (Om. Dewa Dewi) Happy Asmara

Verse : Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku Nanging sak iki sliramu adoh neng kono Ninggalke aku sing sayang karo dirimu Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude Chorus : Gede roso tresnoku neng awakmu Gede roso sayangku neng awakmu Aku rindu manise esemmu Abote nyonggo roso tresnoku Mung biso nyimpen neng njero batinku Arep turu mung biso nyawang fotomu Iki piye rasane kok koyo ngene Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Aku karo kowe Interlude Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku Nanging sak iki sliramu adoh neng kono Ninggalke aku sing sayang karo dirimu Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude Chorus : Gede roso tresnoku neng awakmu Gede roso sayangku neng awakmu Aku rindu manise esemmu Abote nyonggo roso tresnoku Mung biso nyimpen neng njero batinku Arep turu mung biso nyawang fotomu Iki piye rasane kok koyo ngene Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Aku karo kowe Interlude Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku Nanging sak iki sliramu adoh neng kono Ninggalke aku sing sayang karo dirimu Aku pesen ojo nganti ono wong liyo Jogonen atimu simpenen roso tresnoku Interlude Chorus : Gede roso tresnoku neng awakmu Gede roso sayangku neng awakmu Aku rindu manise esemmu Abote nyonggo roso tresnoku Mung biso nyimpen neng njero batinku Arep turu mung biso nyawang fotomu Iki piye rasane kok koyo ngene Nandang tresno terhalang jarak lan wektu Aku karo kowe

Video Youtube Aku Karo Kowe (Om. Dewa Dewi) Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru