Iklan Chord Kunci Gitar

Pingin Sayang - Happy Asmara

Iklan Chord Kunci Gitar

Pingin Sayang - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Pingin Sayang
Happy Asmara

Intro :
G  Bm  Em  Bm  C  D G 

Verse :
       G
Saktenane bingung
         Em
Yen lagi kasmaran
            Am
Mung tansah kelingan
        D
Sliramu dadi pikiran
      G
Isuk awan bengi
         Em
Mung kebedo ati
          Am
Pengen ku mung siji
     D
Kowe tak impi-impi

     C                   Bm
Kudu kepiye aku le nyatakke
    Am        D            G
Aku mung wani nyawang seko kene
      C                     Bm
Mergo kahanan uripku sing bedo
  Am             D            G   G7
Karo kowe sing luwih nduwe bondho

Chorus :
          C      D
Pengen ngomong sayang
    Bm        Em
Aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
Aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
Pengen ngomong tresno
    Bm          Em
Aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
Sayangmu nggo wong liyo

       G
Saktenane bingung
         Em
Yen lagi kasmaran
            Am
Mung tansah kelingan
        D
Sliramu dadi pikiran
      G
Isuk awan bengi
         Em
Mung kebedo ati
          Am
Pengen ku mung siji
     D
Kowe tak impi-impi

     C       D           Bm  Em
Kudu kepiye aku le nyatakke
    Am           D           G
Aku mung wani nyawang seko kene
      C        D            Bm  Em
Mergo kahanan uripku sing bedo
  Am             D         G       G7
Karo kowe sing luwih nduwe bondho

Chorus :
          C      D
Pengen ngomong sayang
    Bm        Em
Aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
Aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
Pengen ngomong tresno
    Bm          Em
Aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
Sayangmu nggo wong liyo

Interlude :
C  D  Bm  Em  Am  D  G
C  D  Bm  Em  Am  D  G

Chorus :
          C      D
Pengen ngomong sayang
    Bm        Em
Aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
Aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
Pengen ngomong tresno
    Bm          Em
Aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
Sayangmu nggo wong liyo

          C      D
Pengen ngomong sayang
    Bm        Em
Aku dudu sopo-sopomu
Am         D        G
Aku ming pemuja rahasiamu
          C        D
Pengen ngomong tresno
    Bm          Em
Aku wedi mbok gawe loro
Am            D      G
Sayangmu nggo wong liyo
Am            D      G
Sayangmu nggo wong liyo
Lirik Lagu Pingin Sayang
Happy Asmara

Verse :
Saktenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi
Mung kebedo ati
Pengen ku mung siji
Kowe tak impi-impi

Kudu kepiye aku le nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih nduwe bondho

Chorus :
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno
Aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Saktenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi
Mung kebedo ati
Pengen ku mung siji
Kowe tak impi-impi

Kudu kepiye aku le nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku sing bedo
Karo kowe sing luwih nduwe bondho

Chorus :
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno
Aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Interlude

Chorus :
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno
Aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku ming pemuja rahasiamu
Pengen ngomong tresno
Aku wedi mbok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo
Sayangmu nggo wong liyo
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added