Iklan Chord Kunci Gitar

Matur Nuwun - Happy Asmara

Iklan Chord Kunci Gitar

Matur Nuwun - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Matur Nuwun
Happy Asmara

Intro :
A#  F/A  Gm  F
D#  Dm   Cm  F

Verse :
  A#            F/A   Gm    F
Matur nuwun kanggo sakabehe
 D#     Dm         F
Pernah urip bareng kowe
  Dm
Masio ora sempurno
    Gm
Kok ngene endinge
  D#      F         A#
Sepurane yen akeh salahe

Interlude : 
D#  F  A# 

Chorus :
A#  F/A  Gm
         Aku kudu kuat
  Dm
Ora oleh sambat
   D#         F        A#
Mergo iki wes pancen dalane
A#  F/A  Gm
         Aku kudu kuat
  Dm
Ora oleh sambat
   D#       F      A#
Mergo kabeh ono tulisane

Interlude :
D#  F  Dm  Gm  D#  F  A#
D#  F  Dm  Gm  D#  F  A#  F

  A#            F/A   Gm    F
Matur nuwun kanggo sakabehe
 D#     Dm         F
Pernah urip bareng kowe
  Dm
Masio ora sempurno
 Gm
Kok ngene endinge
  D#      F         A#
Sepurane yen akeh salahe

Interlude :
D#  F  A#

Chorus :
Gm               Dm
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#         F        A#   D
Mergo iki wes pancen dalane
Gm               Dm
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#       F      A#
Mergo kabeh ono tulisane

Gm               Dm
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#         F        A#   D
Mergo iki wes pancen dalane
 Gm              Dm
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
D#          F      A#
Mergo kabeh ono tulisane
D#          F      A#
Mergo kabeh ono tulisane
Lirik Lagu Matur Nuwun
Happy Asmara

Verse :
Matur nuwun kanggo sakabehe
Pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe

Interlude

Chorus :
Aku kudu kuat
Ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat
Ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane

Interlude

Matur nuwun kanggo sakabehe
Pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe

Interlude

Chorus :
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane

Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat.. ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane
Mergo kabeh ono tulisane
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added