Iklan Chord Kunci Gitar

Getun Mburi - Happy Asmara ft. Denny Caknan

Kunci Gitar Getun Mburi - Happy Asmara ft. Denny Caknan

Chord Kunci Gitar Lagu Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) Happy Asmara feat. Denny Caknan

Intro : F G Em Am Dm F Verse : C G/B Am Em Prapatan kartonyono terkenang F Em Naliko nyawang sepion Dm C G/B Pas kowe tak tinggal F Em F Am Aku kelingan.. ayeme pengertian Dm G C G Kowe mantanku paling ku rindukan C Em Am G Nyadari.. aku ra iso lali F Em Saben kenangan karo kowe Dm F G Sing wis tak larani F Em F Am Aku ngakoni.. saiki berantakan Dm G C Tanpo kowe.. uripku ambyar Dm G Mbiyen aku sekarepan Em Am Kakean panjalukan Dm G A Durung ngerti arti pengertian Dm G Saben aku kelingan Em Am Mesti ketangisan Dm G C Ora kuat ijenan Chorus : F G Kartonyono.. aku sing medot janji Em Aku sing ngelarani A Dm Saiki.. getun ning.. mburi G Nyesel ning ati F G Ora nyono.. nyatane terus kangen Em Iseh tresno karo kowe A Dm Banget.. tak rasake G C Opo kudu.. balikan karo kowe Interlude : C G Am G F Em Dm G Dm G Mbiyen aku sekarepan Em Am Kakean panjalukan Dm G A Durung ngerti arti pengertian Dm G Saben aku kelingan Em Am Mesti keterusan Dm G C E Ora kuat ijenan Chorus : (Denny Caknan) D E Kartonyono ning ngawi medot janjimu C#m F# Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu Bm Sak kabehane wes tak turuti E Tapi malah mblenjangi D E Budalo malah tak duduhi dalane C#m F# Metu kono belok kiri lurus wae Bm E Rasah nyawang sepionmu seng marai ati A Tambah mbebani A F#m Getun kuwi ono ning mburi Bm E Nyesel uwis tak blenjani A F#m Getun kuwi ono ning mburi Bm E A Nyesel uwis tak blenjani janji

Lirik Lagu Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) Happy Asmara feat. Denny Caknan

Verse : Prapatan kartonyono terkenang Naliko nyawang sepion Pas kowe tak tinggal Aku kelingan.. ayeme pengertian Kowe mantanku paling ku rindukan Nyadari.. aku ra iso lali Saben kenangan karo kowe Sing wis tak larani Aku ngakoni.. saiki berantakan Tanpo kowe.. uripku ambyar Mbiyen aku sekarepan Kakean panjalukan Durung ngerti arti pengertian Saben aku kelingan Mesti ketangisan Ora kuat ijenan Chorus : Kartonyono.. aku sing medot janji Aku sing ngelarani Saiki.. getun ning.. mburi Nyesel ning ati Ora nyono.. nyatane terus kangen Iseh tresno karo kowe Banget.. tak rasake Opo kudu.. balikan karo kowe Interlude Mbiyen aku sekarepan Kakean panjalukan Durung ngerti arti pengertian Saben aku kelingan Mesti keterusan Ora kuat ijenan Chorus : (Denny Caknan) Kartonyono ning ngawi medot janjimu Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu Sak kabehane wes tak turuti Tapi malah mblenjangi Budalo malah tak duduhi dalane Metu kono belok kiri lurus wae Rasah nyawang sepionmu seng marai ati Tambah mbebani Getun kuwi ono ning mburi Nyesel uwis tak blenjani Getun kuwi ono ning mburi Nyesel uwis tak blenjani janji

Video Youtube Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) Happy Asmara feat. Denny Caknan

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru