Iklan Chord Kunci Gitar

Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz

Kunci Gitar Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz

Chord Kunci Gitar Lagu Lunga Ninggal Cerita Aribowoid x Nita Reviana x Remzz

Intro : F G C E Am F G C Verse : F G C Aku disini menanti F G C Meratapi semua yang telah terjadi F G Aku sing berjuang C G/B Am Aku sing kelaran F Aku mung iso pasrah G Mugo kowe bungah F G C Aku iseh kelingan F G C Awak dewe mbiyen bermesraan F G Meski atimu dudu nggo aku C G/B Am Nanging tresnoku kanggo awakmu F G Tulung ojo ninggalke aku Chorus : F G C Am Tresnoku wis kadung ilang F G C Sepurane wis nggawe kowe kelaran F G C Am Aku wis cukup wingi bertahan F G C Ku mohon engkau kembali pulang F G Aku iseh tresno ugo iseh sayang C Am Aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang F G Nanging kowe lungo milih uwong liyo C Opo aku kurang bondo C Opo aku kalah rupo F G Tetep tak jalani sak kuate ati C Am Sakdurunge aku tekan ning pati F G Saiki aku dewe sih ono ning kene C G Ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali Interlude : F G C Am F G C F G C Am F G C Chorus : F G C Am Tresnoku wis kadung ilang F G C Sepurane wis nggawe kowe kelaran F G C Am Aku wis cukup wingi bertahan F G C Ku mohon engkau kembali pulang F G C Am Tresnoku wis kadung ilang F G C Sepurane wis nggawe kowe kelaran F G C Am Aku wis cukup wingi bertahan F G C Ku mohon engkau kembali pulang

Lirik Lagu Lunga Ninggal Cerita Aribowoid x Nita Reviana x Remzz

Verse : Aku disini menanti Meratapi semua yang telah terjadi Aku sing berjuang Aku sing kelaran Aku mung iso pasrah Mugo kowe bungah Aku iseh kelingan Awak dewe mbiyen bermesraan Meski atimu dudu nggo aku Nanging tresnoku kanggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Chorus : Tresnoku wis kadung ilang Sepurane wis nggawe kowe kelaran Aku wis cukup wingi bertahan Ku mohon engkau kembali pulang Aku iseh tresno ugo iseh sayang Aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang Nanging kowe lungo milih uwong liyo Opo aku kurang bondo Opo aku kalah rupo Tetep tak jalani sak kuate ati Sakdurunge aku tekan ning pati Saiki aku dewe sih ono ning kene Ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali Interlude Chorus : Tresnoku wis kadung ilang Sepurane wis nggawe kowe kelaran Aku wis cukup wingi bertahan Ku mohon engkau kembali pulang Tresnoku wis kadung ilang Sepurane wis nggawe kowe kelaran Aku wis cukup wingi bertahan Ku mohon engkau kembali pulang

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru