Iklan Chord Kunci Gitar

Sing Keri Cokot Boyo - Kembar SKA

Kunci Gitar Sing Keri Cokot Boyo - Kembar SKA

Chord Kunci Gitar Lagu Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA) Kembar SKA

Intro : Dm Vers e: Dm Gatekno siro kabeh F Rikolo jamane Nabi D# Sohabat tabiin lan poro wali F Dm Iku nglanggengake ngaji Dm Gatekno siro kabeh F Rikolo jamane Nabi D# Sohabat tabiin lan poro wali F Dm Iku nglanggengake ngaji Dm Bb Ngaji tansah dadi gegerane insani Dm Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Dm Sing keri cokot boyo Bb F Sing keri cokot boyo F D# Sing keri di cokot boyo F Dm Sing keri di cokot boyo Dm Ngertenono siro kabeh F Nalikane poro Wali D# Nyambung berjuang ing tlatah jawi F Dm Nderek tuntunane Nabi Dm Ngertenono siro kabeh F Nalikane poro Wali D# Nyambung berjuang ing tlatah jawi F Dm Nderek tuntunane Nabi Dm Bb Ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti Dm Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Dm Sing keri cokot boyo Bb F Sing keri cokot boyo F D# Sing keri di cokot boyo F Dm Sing keri di cokot boyo Dm Weruho siro kabeh F Ing dasar perintah ngaji D# Kados dawuhipun kanjeng Nabi F Dm Minal Mahdi Ilallahdi Dm Weruho siro kabeh F Ing dasar perintah ngaji D# Kados dawuhipun kanjeng Nabi F Dm Minal Mahdi Ilallahdi Dm Bb Nglampahi syariat ngliwati ngaji Dm Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Dm Sing keri cokot boyo Bb F Sing keri cokot boyo F D# Sing keri di cokot boyo F Dm Sing keri di cokot boyo Dm Sing keri cokot boyo Bb F Sing keri cokot boyo F D# Sing keri di cokot boyo F Dm Sing keri di cokot boyo

Lirik Lagu Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA) Kembar SKA

Vers e: Gatekno siro kabeh Rikolo jamane Nabi Sohabat tabiin lan poro wali Iku nglanggengake ngaji Gatekno siro kabeh Rikolo jamane Nabi Sohabat tabiin lan poro wali Iku nglanggengake ngaji Ngaji tansah dadi gegerane insani Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Sing keri cokot boyo Sing keri cokot boyo Sing keri di cokot boyo Sing keri di cokot boyo Ngertenono siro kabeh Nalikane poro Wali Nyambung berjuang ing tlatah jawi Nderek tuntunane Nabi Ngertenono siro kabeh Nalikane poro Wali Nyambung berjuang ing tlatah jawi Nderek tuntunane Nabi Ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Sing keri cokot boyo Sing keri cokot boyo Sing keri di cokot boyo Sing keri di cokot boyo Weruho siro kabeh Ing dasar perintah ngaji Kados dawuhipun kanjeng Nabi Minal Mahdi Ilallahdi Weruho siro kabeh Ing dasar perintah ngaji Kados dawuhipun kanjeng Nabi Minal Mahdi Ilallahdi Nglampahi syariat ngliwati ngaji Wong mukmin senenge ngaji Chorus : Sing keri cokot boyo Sing keri cokot boyo Sing keri di cokot boyo Sing keri di cokot boyo Sing keri cokot boyo Sing keri cokot boyo Sing keri di cokot boyo Sing keri di cokot boyo

Video Youtube Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA) Kembar SKA

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru