Iklan Chord Kunci Gitar

Paringono Sabar - Happy Asmara

Kunci Gitar Paringono Sabar - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Paringono Sabar Happy Asmara

Intro : C# F# D#m G# C# G# A#m Opo koe wis ora kelingan F# G# C# Karo janjimu naliko pacaran D#m G# Ra bakal ninggalke Fm A# Senadyan akeh pacoban D#m Angon roso sayang G# C# Nganti ing pelaminan C# G# A#m Jebul janjimu ra biso digugu F# G# C# Wis tak pasrahke urip lan matiku D#m G# Fm A# Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke D#m G# C# Nanging nyatane janjimu amung ing lambe Chorus : F# G# Fm Duh Gusti senadyan sampun bubar A# D#m Paringono sabar G# C# Gusti ampun ngantos ambyar F# G# Fm Lakonku sing wis kesel berjuang A# D#m Sing wis kebacut sayang G# C# Tapi aku dia tinggalkan Interlude : F# G# C# Fm A#m A# D#m G# C# C# G# A#m Jebul janjimu ra biso digugu F# G# C# Wis tak pasrahke urip lan matiku D#m G# Fm A# Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke D#m G# C# Nanging nyatane janjimu amung ing lambe Chorus : F# G# Fm Duh Gusti senadyan sampun bubar A# D#m Paringono sabar G# C# Gusti ampun ngantos ambyar F# G# Fm Lakonku sing wis kesel berjuang A# D#m Sing wis kebacut sayang G# C# Tapi aku dia tinggalkan F# G# Fm Duh Gusti senadyan sampun bubar A# D#m Paringono sabar G# C# Gusti ampun ngantos ambyar F# G# Fm Lakonku sing wis kesel berjuang A# D#m Sing wis kebacut sayang G# C# Tapi aku dia tinggalkan

Lirik Lagu Paringono Sabar Happy Asmara

Opo koe wis ora kelingan Karo janjimu naliko pacaran Ra bakal ninggalke Senadyan akeh pacoban Angon roso sayang Nganti ing pelaminan Jebul janjimu ra biso digugu Wis tak pasrahke urip lan matiku Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke Nanging nyatane janjimu amung ing lambe Chorus : Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wis kesel berjuang Sing wis kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan Interlude Jebul janjimu ra biso digugu Wis tak pasrahke urip lan matiku Janjimu mbiyen ora bakal ninggalke Nanging nyatane janjimu amung ing lambe Chorus : Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wis kesel berjuang Sing wis kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan Duh Gusti senadyan sampun bubar Paringono sabar Gusti ampun ngantos ambyar Lakonku sing wis kesel berjuang Sing wis kebacut sayang Tapi aku dia tinggalkan

Video Youtube Paringono Sabar Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru