Iklan Chord Kunci Gitar

Wayahe - Hendra Kumbara

Kunci Gitar Wayahe - Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar Lagu Wayahe Hendra Kumbara

Intro G Em D C D G Hu.. yayaya yaya.. cucurucu G Em D C D G Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Verse : G Em Bm Am D G Wayahe.. wayahe nembung wong tuane G Em A Mergo pacaran gandengan tangan Cm D G Kuwi wis ra jaman G Em Bm Am D G Wayahe.. wayahe siji tak mantepke G Em A Hubungan intim sing bukan muhrim Cm D G Wis terlalu mainstream G Am Bm C Sing penting aku berjuang Cm Kanggo kowe sing tak sayang Bm Em Tresnoku tenan ora gampangan Am Dolan tak lereni D Kerjo mempeng tak lakoni G Nggo sangu rabi G Am Bm G C D Bm Nyuwun pangestu bapak kaleh ibu E Am D G Putrine sing ayu dewe kulo rumatane G Am Bm G C B Em Nyuwun pandungo kaleh sing Kuoso C Bm A#m Am Mbesuk nggonmu sholat wengi D G Aku sing ngimami G Em D C D G Hu.. yayaya yaya.. cucurucu G Em D C D G Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Interlude : G Em Bm Am D G G Em A Cm D G G Em Bm Am D G Wayahe.. wayahe nembung wong tuane G Em A Mergo pacaran gandengan tangan Cm D G Kuwi wis ra jaman G Am Bm C Sing penting aku berjuang Cm Kanggo kowe sing tak sayang Bm Em Tresnoku tenan ora gampangan Am Dolan tak lereni D Kerjo mempeng tak lakoni G Nggo sangu rabi G Am Bm G C D Bm Nyuwun pangestu bapak kaleh ibu E Am D G Putrine sing ayu dewe kulo rumatane G Am Bm G C B Em Nyuwun pandungo kaleh sing Kuoso C Bm A#m Am Mbesuk nggonmu sholat wengi D G Aku sing ngimami (Amin) G Em D C Hu.. yayaya yaya C D G Aku sing ngimami (Amin Ya Allah) G Em D C Hu.. yayaya yaya C D G Aku sing ngimami

Lirik Lagu Wayahe Hendra Kumbara

Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Verse : Wayahe.. wayahe nembung wong tuane Mergo pacaran gandengan tangan Kuwi wis ra jaman Wayahe.. wayahe siji tak mantepke Hubungan intim sing bukan muhrim Wis terlalu mainstream Sing penting aku berjuang Kanggo kowe sing tak sayang Tresnoku tenan ora gampangan Dolan tak lereni Kerjo mempeng tak lakoni Nggo sangu rabi Nyuwun pangestu bapak kaleh ibu Putrine sing ayu dewe kulo rumatane Nyuwun pandungo kaleh sing Kuoso Mbesuk nggonmu sholat wengi Aku sing ngimami Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Hu.. yayaya yaya.. cucurucu Interlude Wayahe.. wayahe nembung wong tuane Mergo pacaran gandengan tangan Kuwi wis ra jaman Sing penting aku berjuang Kanggo kowe sing tak sayang Tresnoku tenan ora gampangan Dolan tak lereni Kerjo mempeng tak lakoni Nggo sangu rabi Nyuwun pangestu bapak kaleh ibu Putrine sing ayu dewe kulo rumatane Nyuwun pandungo kaleh sing Kuoso Mbesuk nggonmu sholat wengi Aku sing ngimami (Amin) Hu.. yayaya yaya Aku sing ngimami (Amin Ya Allah) Hu.. yayaya yaya Aku sing ngimami

Video Youtube Wayahe Hendra Kumbara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru