Iklan Chord Kunci Gitar

Janji Palsu - Didi Kempot

Kunci Gitar Janji Palsu - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Janji Palsu Didi Kempot

Intro : G A F#m Bm Em A D G A F#m Bm G A D A Verse : D Bm Kuping iki durung sudo rungu G A D Isih krungu malah tekan atiku Em D Bm Naliko kowe ngucapake E A Tresnamu ning ngarepku D Bm Ning nyatane kabeh kuwi palsu G A D Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku Em A D Bm Awakku nganti kuru amargo janjimu Em A D A Kabeh kuwi janji palsu Chorus : D G D Yen kowe tresno ning opo nglarani aku D E A Yen kowe setio ning opo ngapusi aku D G D Yen kowe seneng ning opo lali janjimu D E A Yen kowe temen ning opo ninggalke aku G D Bm Tak enteni, ning kene ora teko Em A D A Lungo ninggal lali keluargo Interlude : D F#m G A D Em A F#m Bm G A D A D Bm Ning nyatane kabeh kuwi palsu G A D Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku Em A D Bm Awakku nganti kuru amargo janjimu Em A D A Kabeh kuwi janji palsu Chorus : D G D Yen kowe tresno ning opo nglarani aku D E A Yen kowe setio ning opo ngapusi aku D G D Yen kowe seneng ning opo lali janjimu D E A Yen kowe temen ning opo ninggalke aku G D Bm Tak enteni, ning kene ora teko Em A D Lungo ninggal lali keluargo G D Bm Tak enteni, ning kene ora teko Em A D A Lungo ninggal lali keluargo Ending : G D Bm Em A D

Lirik Lagu Janji Palsu Didi Kempot

Verse : Kuping iki durung sudo rungu Isih krungu malah tekan atiku Naliko kowe ngucapake Tresnamu ning ngarepku Ning nyatane kabeh kuwi palsu Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku Awakku nganti kuru amargo janjimu Kabeh kuwi janji palsu Chorus : Yen kowe tresno ning opo nglarani aku Yen kowe setio ning opo ngapusi aku Yen kowe seneng ning opo lali janjimu Yen kowe temen ning opo ninggalke aku Tak enteni, ning kene ora teko Lungo ninggal lali keluargo Interlude Ning nyatane kabeh kuwi palsu Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku Awakku nganti kuru amargo janjimu Kabeh kuwi janji palsu Chorus : Yen kowe tresno ning opo nglarani aku Yen kowe setio ning opo ngapusi aku Yen kowe seneng ning opo lali janjimu Yen kowe temen ning opo ninggalke aku Tak enteni, ning kene ora teko Lungo ninggal lali keluargo Tak enteni, ning kene ora teko Lungo ninggal lali keluargo

Video Youtube Janji Palsu Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru