Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Pamit - Happy Asmara

Kunci Gitar Aku Pamit - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Pamit Happy Asmara

Intro : Bb F Gm D# Cm F Bb Verse : Bb F Roso tresnoku ning kowe Gm D# Saiki uwes ilang Cm Bb Karena kesalahan yang sering Cm F Kau buat berulang-ulang Bb F Tansah tak cubo nyepuro Gm D# Amrih ben ndang sadaro Cm Bb Kisah asmoro mbok gawe cidro Cm F Atiku keloro-loro Cm F Mbiyen aku wis lungo Bb Renungono lan mikiro Interlude : Cm F Bb Chorus : D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek tresno liyo D# F Bb Gandeng karo kowe amung di sio-sio D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek sing tenanan D# F Bb Sing biso nggawe atiku nyaman Interlude : D# F Bb Am Gm D# F Bb D# F Bb Bb F Roso tresnoku ning kowe Gm D# Saiki uwes ilang Cm Bb Karena kesalahan yang sering Cm F Kau buat berulang-ulang Bb F Tansah tak cubo nyepuro Gm D# Amrih ben ndang sadaro Cm Bb Kisah asmoro mbok gawe cidro Cm F Atiku keloro-loro Cm F Mbiyen aku wis lungo Bb Renungono lan mikiro Interlude : Cm F Bb Chorus : D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek tresno liyo D# F Bb Gandeng karo kowe amung di sio-sio D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek sing tenanan D# F Bb Sing biso nggawe atiku nyaman D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek tresno liyo D# F Bb Gandeng karo kowe amung di sio-sio D# F Bb Am Gm Aku pahame.. golek sing tenanan D# F Bb Sing biso nggawe atiku nyaman D# F Mergo tresno iki D#m Dudu nggo dolanan

Lirik Lagu Aku Pamit Happy Asmara

Verse : Roso tresnoku ning kowe Saiki uwes ilang Karena kesalahan yang sering Kau buat berulang-ulang Tansah tak cubo nyepuro Amrih ben ndang sadaro Kisah asmoro mbok gawe cidro Atiku keloro-loro Mbiyen aku wis lungo Renungono lan mikiro Interlude Chorus : Aku pahame.. golek tresno liyo Gandeng karo kowe amung di sio-sio Aku pahame.. golek sing tenanan Sing biso nggawe atiku nyaman Interlude Roso tresnoku ning kowe Saiki uwes ilang Karena kesalahan yang sering Kau buat berulang-ulang Tansah tak cubo nyepuro Amrih ben ndang sadaro Kisah asmoro mbok gawe cidro Atiku keloro-loro Mbiyen aku wis lungo Renungono lan mikiro Interlude Chorus : Aku pahame.. golek tresno liyo Gandeng karo kowe amung di sio-sio Aku pahame.. golek sing tenanan Sing biso nggawe atiku nyaman Aku pahame.. golek tresno liyo Gandeng karo kowe amung di sio-sio Aku pahame.. golek sing tenanan Sing biso nggawe atiku nyaman Mergo tresno iki Dudu nggo dolanan

Video Youtube Aku Pamit Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru