Iklan Chord Kunci Gitar

Tresnoku Ra Bakal Ilang - Corazon

Kunci Gitar Tresnoku Ra Bakal Ilang - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Tresnoku Ra Bakal Ilang Corazon

Intro : D A Bm G Em F#m G F#m Em A D Verse : D A Bm Kowe tau ono ning uripku G Em F#m Tansah ono ning atiku G F#m Em Ra bakal luntur sakdurunge A D Janur melengkung Interlude : D A Bm A G F#m Em A D A Opo kowe ora kelingan Bm A Biyen dewe bebarengan G F#m Ibarat langit rembulan Em A D Tresnoku ra bakal ilang D A Duh sayangku Bm A Sing tau ono ning uripku G F#m Opo kowe ra kelingan Em A Biyen dewe bebarengan D A Ibarat langit karo rembulan Bm A Tresnoku ra bakal ilang sayang G F#m Mergo tresno iki Em A D Uwes tak patri ning njero ati D A Bm Kowe tau ono ning uripku G Em F#m Tansah ono ning atiku G F#m Em Ra bakal luntur sakdurunge A D Janur melengkung (hok'a hok'e) D A Kowe teko nggowo tresno Bm Kowe lungo ninggal loro A Opo kowe ra kelingan G Biyen dewe bebarengan F#m Biyen jarene setyo Em Ning nyatane kowe lungo A D Ninggal kenangan D A Bm A Aku seh kelingan karo kowe G F#m Em A Ucap janji setyo tekane tuwo G F#m Em G Nanging kabeh janjimu kuwi mung palsu Em A D Nanging aku tetep mencoba rapopo Interlude : D A Bm A G F#m Em A D D A Duh sayangku\ Bm A Sing tau ono ning uripku G F#m Opo kowe ra kelingan.. Em A Biyen dewe bebarengan D A Ibarat langit karo rembulan Bm A Tresnoku ra bakal ilang, sayang G F#m Mergo tresno iki Em A D Uwes tak patri ning njero ati D A Opo kowe ora kelingan Bm A Biyen dewe bebarengan G F#m Ibarat langit rembulan Em A D Tresnoku.. ra bakal ilang Ending : D A Bm A G F#m Em A

Lirik Lagu Tresnoku Ra Bakal Ilang Corazon

Verse : Kowe tau ono ning uripku Tansah ono ning atiku Ra bakal luntur sakdurunge Janur melengkung Interlude Opo kowe ora kelingan Biyen dewe bebarengan Ibarat langit rembulan Tresnoku ra bakal ilang Duh sayangku Sing tau ono ning uripku Opo kowe ra kelingan Biyen dewe bebarengan Ibarat langit karo rembulan Tresnoku ra bakal ilang sayang Mergo tresno iki Uwes tak patri ning njero ati Kowe tau ono ning uripku Tansah ono ning atiku Ra bakal luntur sakdurunge Janur melengkung (hok'a hok'e) Kowe teko nggowo tresno Kowe lungo ninggal loro Opo kowe ra kelingan Biyen dewe bebarengan Biyen jarene setyo Ning nyatane kowe lungo Ninggal kenangan Aku seh kelingan karo kowe Ucap janji setyo tekane tuwo Nanging kabeh janjimu kuwi mung palsu Nanging aku tetep mencoba rapopo Interlude Duh sayangku\ Sing tau ono ning uripku Opo kowe ra kelingan.. Biyen dewe bebarengan Ibarat langit karo rembulan Tresnoku ra bakal ilang, sayang Mergo tresno iki Uwes tak patri ning njero ati Opo kowe ora kelingan Biyen dewe bebarengan Ibarat langit rembulan Tresnoku.. ra bakal ilang

Video Youtube Tresnoku Ra Bakal Ilang Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru