Iklan Chord Kunci Gitar

Stress Pikir - Corazon

Kunci Gitar Stress Pikir - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Stress Pikir Corazon

Intro : D G A D Bm Em G A D Verse : D G A D Sabendino tak piker lan tak impeke Bm Em Nganti ngarat rindu iki G A Aku ngenteni kowe D G A D Wes setahun liwat telung sasi iki Bm Em G Aku neng kene mengharap kita A D Bersama lagi D G Janji tinggal janji A D Ora ngiro ora nyongko Bm Em Kabar layangmu teko G A Jebul kowe ro wong liyo Chorus : D A Aku setyo neng kene Bm F#m Kowe suloyo neng kono G D Aku susah neng kene Em A Kowe seneng neng kono D A Cinta iki olehe Bm F#m Mung gawe ati loro G D Jero jero tenan nganti Em A Tekan neng njero dodo D A Mergo tresnoku ro kowe Bm F#m Ora tau mblenjani G D Duh Gusti kebakono roso Em A D Sabar neng ati iki Interlude : D A Bm F#m G D Em A D D A Lelakon tresno kuwi ora gampang Bm F#m Ra koyo gawe mie instant G D Kepiye kepiye wes watak manungsone Em Ojo gampang percoyo A Ro siji lan sijine D A Ndak malah edan, ora keturutan Bm F#m Stress pikir mergo kahanan G D Edan tenanan turut dalan Em A D Malah dadi ra karuan Chorus : D A Cinta iki olehe Bm F#m Mung gawe ati loro G D Jero jero tenan nganti Em A Tekan neng njero dodo D A Mergo tresnoku ro kowe Bm F#m Ora tau mblenjani G D Duh Gusti kebakono roso Em A D Sabar neng ati iki

Lirik Lagu Stress Pikir Corazon

Verse : Sabendino tak piker lan tak impeke Nganti ngarat rindu iki Aku ngenteni kowe Wes setahun liwat telung sasi iki Aku neng kene mengharap kita Bersama lagi Janji tinggal janji Ora ngiro ora nyongko Kabar layangmu teko Jebul kowe ro wong liyo Chorus : Aku setyo neng kene Kowe suloyo neng kono Aku susah neng kene Kowe seneng neng kono Cinta iki olehe Mung gawe ati loro Jero jero tenan nganti Tekan neng njero dodo Mergo tresnoku ro kowe Ora tau mblenjani Duh Gusti kebakono roso Sabar neng ati iki Interlude Lelakon tresno kuwi ora gampang Ra koyo gawe mie instant Kepiye kepiye wes watak manungsone Ojo gampang percoyo Ro siji lan sijine Ndak malah edan, ora keturutan Stress pikir mergo kahanan Edan tenanan turut dalan Malah dadi ra karuan Chorus : Cinta iki olehe Mung gawe ati loro Jero jero tenan nganti Tekan neng njero dodo Mergo tresnoku ro kowe Ora tau mblenjani Duh Gusti kebakono roso Sabar neng ati iki

Video Youtube Stress Pikir Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru