Iklan Chord Kunci Gitar

Tresnoku Selawase - Corazon

Kunci Gitar Tresnoku Selawase - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Tresnoku Selawase Corazon

Intro : D A Bm F#m G D Em A D Verse : D A Aku ngerti tresnomu dudu nggo aku Bm F#m Nanging tresnomu malah nggo liyane G A D A/C# Bm Padahal aku sing selalu ono G A D Dinggo kowe opo wae tak lakoni D A Seprene suwene tak juangke Bm F#m Jebul selama iki raono hasile G A Mung nggawe aku kesel D Bm Ati dadi ruwet G A D Mikir kowe mung marai mumet G A D Bm Aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu Em A Jebul tekan seprene D Aku mung pelampiasanmu G A D Bm Raono hasile kabeh mung muspro Em A D Usahaku mung disio-sio Interlude : D A Bm F#m G D Em A D Chorus : D A Tresnoku selawase Bm F#m Ra mung ono lambe G D Cukup siji nyanding kowe Em A Atiku uwis ayem D A Nanging kowe ora ngroso Bm F#m Kowe sing tak karepke G D Malah kowe ro liyane Em Mending aku mundur A D Ndak mung soyo ajur D A Seprene suwene tak juangke Bm F#m Jebul selama iki raono hasile G A Mung nggawe aku kesel D Bm Ati dadi ruwet G A D Mikir kowe mung marai mumet Chorus : D A Tresnoku selawase Bm F#m Ra mung ono lambe G D Cukup siji nyanding kowe Em A Atiku uwis ayem D A Nanging kowe ora ngroso Bm F#m Kowe sing tak karepke G D Malah kowe ro liyane Em Mending aku mundur A D Ndak mung soyo ajur D A Tresnoku selawase Bm F#m Ra mung ono lambe G D Cukup siji nyanding kowe Em A Atiku uwis ayem D A Nanging kowe ora ngroso Bm F#m Kowe sing tak karepke G D Malah kowe ro liyane Em Mending aku mundur A D Ndak mung soyo ajur Em Mending aku mundur A D Ndak mung soyo ajur

Lirik Lagu Tresnoku Selawase Corazon

Verse : Aku ngerti tresnomu dudu nggo aku Nanging tresnomu malah nggo liyane Padahal aku sing selalu ono Dinggo kowe opo wae tak lakoni Seprene suwene tak juangke Jebul selama iki raono hasile Mung nggawe aku kesel Ati dadi ruwet Mikir kowe mung marai mumet Aku pancen kleru.. ngarepke tresnomu Jebul tekan seprene Aku mung pelampiasanmu Raono hasile kabeh mung muspro Usahaku mung disio-sio Interlude Chorus : Tresnoku selawase Ra mung ono lambe Cukup siji nyanding kowe Atiku uwis ayem Nanging kowe ora ngroso Kowe sing tak karepke Malah kowe ro liyane Mending aku mundur Ndak mung soyo ajur Seprene suwene tak juangke Jebul selama iki raono hasile Mung nggawe aku kesel Ati dadi ruwet Mikir kowe mung marai mumet Chorus : Tresnoku selawase Ra mung ono lambe Cukup siji nyanding kowe Atiku uwis ayem Nanging kowe ora ngroso Kowe sing tak karepke Malah kowe ro liyane Mending aku mundur Ndak mung soyo ajur Tresnoku selawase Ra mung ono lambe Cukup siji nyanding kowe Atiku uwis ayem Nanging kowe ora ngroso Kowe sing tak karepke Malah kowe ro liyane Mending aku mundur Ndak mung soyo ajur Mending aku mundur Ndak mung soyo ajur

Video Youtube Tresnoku Selawase Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru