Iklan Chord Kunci Gitar

Kurang Piknik - Nella Kharisma

Kunci Gitar Kurang Piknik - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Kurang Piknik Nella Kharisma

Intro : Am F G E Am Am F G E Am Verse : Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Ojo mung gampang ngersulo E Cemburumu mung salah tompo Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Mbok digawe mesra tresno E Lungguh jejer manis Am Ayem ning dodo Interlude : Am F G E Am Am Jo gampang cemburu F Ra bener iku tuduhanmu G Mung dolan karo konco C Mbok tuduh aku selingkuh F Yen dolan metu Dm Ra tau bener neng ngarepmu E Gampang cemburu Am Wedi kecantol alesanmu Am Mbok disetel kalem F Kowe ojo gampang nesu G Ndang ngopi disek C Ditenangne atimu F Ben ora gampang panik Dm Ojo di gas mikirmu E Ngene olehe Am Kurang piknik awakmu Chorus : Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Ojo mung gampang ngersulo E Cemburumu mung salah tompo Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Mbok digawe mesra tresno E Lungguh jejer manis Am Ayem ning dodo Interlude : Am F G E Am Am Jo gampang cemburu F Ra bener iku tuduhanmu G Mung dolan karo konco C Mbok tuduh aku selingkuh F Yen dolan metu Dm Ra tau bener neng ngarepmu E Gampang cemburu Am Wedi kecantol alesanmu Am Mbok disetel kalem F Kowe ojo gampang nesu G Ndang ngopi disek C Ditenangne atimu F Ben ora gampang panik Dm Ojo di gas mikirmu E Ngene olehe Am Kurang piknik awakmu Chorus : Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Ojo mung gampang ngersulo E Cemburumu mung salah tompo Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Mbok digawe mesra tresno E Lungguh jejer manis Am Ayem ning dodo Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Ojo mung gampang ngersulo E Cemburumu mung salah tompo Am Mergane kurang piknik F Dadine gampang panik G Mbok digawe mesra tresno E Lungguh jejer manis Am Ayem ning dodo Ending : Am

Lirik Lagu Kurang Piknik Nella Kharisma

Verse : Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Ojo mung gampang ngersulo Cemburumu mung salah tompo Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Mbok digawe mesra tresno Lungguh jejer manis Ayem ning dodo Interlude Jo gampang cemburu Ra bener iku tuduhanmu Mung dolan karo konco Mbok tuduh aku selingkuh Yen dolan metu Ra tau bener neng ngarepmu Gampang cemburu Wedi kecantol alesanmu Mbok disetel kalem Kowe ojo gampang nesu Ndang ngopi disek Ditenangne atimu Ben ora gampang panik Ojo di gas mikirmu Ngene olehe Kurang piknik awakmu Chorus : Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Ojo mung gampang ngersulo Cemburumu mung salah tompo Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Mbok digawe mesra tresno Lungguh jejer manis Ayem ning dodo Interlude Jo gampang cemburu Ra bener iku tuduhanmu Mung dolan karo konco Mbok tuduh aku selingkuh Yen dolan metu Ra tau bener neng ngarepmu Gampang cemburu Wedi kecantol alesanmu Mbok disetel kalem Kowe ojo gampang nesu Ndang ngopi disek Ditenangne atimu Ben ora gampang panik Ojo di gas mikirmu Ngene olehe Kurang piknik awakmu Chorus : Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Ojo mung gampang ngersulo Cemburumu mung salah tompo Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Mbok digawe mesra tresno Lungguh jejer manis Ayem ning dodo Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Ojo mung gampang ngersulo Cemburumu mung salah tompo Mergane kurang piknik Dadine gampang panik Mbok digawe mesra tresno Lungguh jejer manis Ayem ning dodo

Video Youtube Kurang Piknik Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru